Windows Error Codes voor Vista

Windows Error Codes voor Vista


Windows Vista bevat vele functies niet opgenomen in eerdere versies van Windows. Sommigen beschouwen XP het stabieler besturingssysteem en liever de verbeteringen in Vista. Vista isn & # 039; t vlekkeloze met alle middelen en zal af en toe een foutcode te roepen. U kunt de meeste van deze fouten snel te ontcijferen - je hoeft alleen te weten wat ze betekenen.

0xc0000034

A "0xc0000034" fout zal optreden wanneer Vista het eerst wordt gestart en gaat gepaard met het bericht "De Windows Boot Configuration Data bestand ontbreekt vereiste informatie." Twee dingen veroorzaken deze aandoening: Ofwel de "Boot \ BCD" bestand ontbreekt of beschadigd is, of de Windows Boot Manager is niet in de Boot Configuration Data. Om deze fout met behulp van de "Startup Repair" optie op de Windows Vista-cd.

0x0000007B

fouten te stoppen worden meestal vergezeld door de beruchte "Blue Screen" en een foutmelding voorafgegaan door het woord "STOP". Dit scherm kan pop-up onverwacht en wordt vaak toegeschreven aan slecht geheugen. De '0x0000007B' Stop fout gebeurt tijdens een installatie van Windows Vista. Het betekent in feite dat het installatieprogramma moeite heeft met de toegang tot de harde schijf die de opstartbestanden bevat. Vaak de oorzaak is het onvermogen om de geschikte stuurprogramma harddiskcontroller laden. Als de bestuurder doesn & # 039; t belasting, kan de harde schijf & # 039; t worden gelezen. Andere oorzaken van deze fout zijn een slechte harde schijf en een losse kabel.

0x000000A5

De "0x000000A5" fout geeft meestal incompatibiliteit tussen de Basic Input / Output System en de Advanced Configuration and Power Interface. Daarnaast zullen andere incompatibele drivers, randapparatuur en hardware deze fout te produceren. Het oppervlakken terwijl de upgrade naar Vista van een vorige besturingssysteem of het installeren van Vista op een oudere machine. De eenvoudige oplossing is om contact op met uw pc-fabrikant om een ​​BIOS-update te verkrijgen. Koppel nieuw geïnstalleerde hardware, met name een niet ondersteund door Vista of de fabrikant. Microsoft raadt het rollen terug naar het vorige besturingssysteem en opnieuw proberen de upgrade.

0x00000024

Vista de "0x00000024" fout optreedt terwijl het proberen om toegang te krijgen tot de harde schijf. Driver incompatibiliteit is een oorzaak, maar it & # 039; s meer kans het bestandssysteem of partitie is beschadigd. Gebruik de installatieschijf van Windows Vista to Recovery-modus uit te voeren: Plaats de schijf voor het opstarten en druk op een toets. Bij de opdrachtprompt, type "chkdsk station: / r". Vervang "drive" met de juiste stationsletter, meestal "C".