Hoe te Klik op dingen in het "Angry Birds" op een Mac

De video game "Angry Birds" begon op het iOS-platform voor iPhone en iPod Touch-apparaten, dus het was ontworpen met een touch-screen interface in het achterhoofd. Wanneer de applicatie voor de Mac beschikbaar kwam, had de touch-screen interface worden gewijzigd. Mac-gebruikers die gewend zijn om te klikken op het scherm met de muis kunnen worden verrast om te vinden dat de muiscursor de manier waarop ze verwachten dat het niet mogelijk te reageren. Als ze eenmaal beginnen te spelen, hoewel, zullen ze zien dat de fundamentele controles voor "Angry Birds" zijn vrij eenvoudig te leren.

instructies

1 Lanceren "Angry Birds" door te klikken op het pictogram.

2 Beweeg uw vinger over het trackpad om de cursor op het scherm te verplaatsen en druk op het trackpad of tik snel aan op een item.

3 Beweeg de muis, zodat de cursor over de vogels in de draagdoek en klik op en houd de linkermuisknop ingedrukt. Terwijl de knop ingedrukt houdt, schuift u de muis naar links om terug te trekken van de swing, dan loslaten van de knop om de vogels vrij. Als u gebruik maakt van de trackpad, druk met één vinger op het trackpad ingedrukt terwijl je een andere vinger te schuiven links om terug te trekken de strop, dan is de eerste vinger naar de vogel los te vrij te geven.

4 Druk op de linker muisknop of klik op het trackpad terwijl de vogel is in de lucht om speciale vaardigheden van de vogel, zoals een split aanval of ei drop activeren.

5 Plaats twee vingers op het trackpad en schuif ze dichter bij elkaar om uit te zoomen, of trek ze verder uit elkaar om in te zoomen. U kunt ook gebruik maken van het scrollwiel van uw muis om in of uit te zoomen.

6 Veeg een vinger naar links of rechts over het trackpad te bewegen het scherm naar links of rechts. Als u een muis gebruikt, de cursor naar uiterst links of rechts van het scherm te bewegen het scherm naar links of rechts.

7 Veeg met drie vingers op het trackpad te pauzeren of het spel opnieuw te starten.

Hints

  • Probeer het spelen van het spel met de trackpad en een externe muis om te zien welke u gemakkelijker te gebruiken te vinden.