Toshiba Laptop Batterij Board Repair

Net als veel andere elektronische apparaten, de batterij in uw Toshiba laptop maakt gebruik van een kleine printplaat bekend als een batterij boord te bedienen. Als u al problemen met de batterij, het is zeer waarschijnlijk het gevolg van een slechte batterij cel aansluiting op de accu raad. Dit probleem kan worden opgelost door het openen van de batterij zelf.

instructies

1 Haal de stekker van de batterij van de onderkant van uw Toshiba laptop en plaats deze op een stevig werkoppervlak.

2 Steek de punt van een schroevendraaier in de naad waar de bovenste helft van de batterij voldoet aan de onderste helft. Werk je een weg rond de zijkanten van de batterij totdat de bovenste helft knalt uit. Stel de bovenste helft opzij.

3 Zoek de cilindrische accucellen in de onderste helft van de batterij behuizing en haal ze uit de behuizing. Let op de cel draden die aansluiten op de groene moederbord aan de zijde van de batterijbehuizing.

4 Controleer op draden die half afgebroken hun aansluitingen aan de bovenzijde van de accu raad. Sluit uw soldeerbout en laat het opwarmen.

5 Soldeer de uiteinden van de cel draden naar de havens aan de bovenkant van de accu raad van bestuur en wacht enkele ogenblikken voor het soldeer te drogen.

6 Run hobbylijm langs de bovenkant van de behuizing en plaats de bovenste helft van de behuizing over de bodem. Wacht een paar momenten voor de lijm te drogen.