Hoe maak je een harde schijf Data Cable Problemen

Hoe maak je een harde schijf Data Cable Problemen


Het installeren van nieuwe computer componenten vergt een basiskennis van zowel de componenten zelf en de kabels en connectoren gebruikt om ze aan te sluiten op het interne systeem van de computer. Als oudere harde schijven zijn gevuld en moeten worden vervangen door nieuwere degenen met een grotere opslagcapaciteit, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat elk deel van de vervangende apparatuur werkt - met inbegrip van de kabel die de harde schijf wordt aangesloten op het moederbord. Als de schijf niet correct werkt, kan een defecte harde schijf data kabel worden de schuld.

instructies

1 Inspecteer de kabel op tekenen van breuk, schade of slijtage. Kijk voor snuifjes of breuken in de draden die deel uitmaken van de kabel, en speciale aandacht besteden aan elk van connectors van de kabel. Als connector beide uiteinden 'los zit, of als een of meer van de draden van de kabel lijken te worden losgekoppeld van een connector, is het waarschijnlijk dat de kabel in gevaar is gebracht en zal niet werken.

2 Zoek een computer die hetzelfde type van de harde schijf en dezelfde schijf data kabel hard als degene die je bent het oplossen van problemen gebruikt. Zorg ervoor dat u voordat u verder dat de computer en de harde schijf correct functioneren voordat u wijzigingen in de configuratie.

3 Haal de stekker van de computer en open de behuizing. Trek de huidige harde schijf data kabel van de computer los van zowel de harde schijf en het moederbord, en opzij leggen. Vervang de kabel met de kabel die u het oplossen van problemen, en voorzichtig om ervoor te zorgen dat de connector elk uiteinde 'stevig vastzit in zowel het moederbord en de harde schijf.

4 Vervang de buitenste behuizing van de computer, sluit u de computer weer in en zet hem aan. Als de computer draait normaal, kunt u er zeker van zijn dat de harde schijf data kabel onbeschadigd is en goed werkt. Als de computer niet op te starten, die aangeeft dat de kabel die u hebt geïnstalleerd is beschadigd of defect en mag niet worden gebruikt in een installatie.