Hoe wordt een Chat Box

Hoe wordt een Chat Box


Chatboxen zijn groot tools op je sociale website of blog te hebben. Het zorgt ervoor dat gasten om u een bericht achterlaten of een wisselwerking met elkaar. De chat box werkt in real time en kan worden gebruikt als een effectief chatroom. Dit zal de bezoekers naar uw blog of website meer van een gevoel van gemeenschap te geven. Het opnemen van een chatbox op uw website of blog is heel eenvoudig en niet veel vaardigheid vereist.

instructies

1 Ga naar een chatbox website en meld je aan een nieuwe account te krijgen. U ontvangt een bevestiging brief in uw e-mail inbox te krijgen na het aanmelden. Klik op de link in de e-mail om uw inschrijving te bevestigen.

2 Creëer je eigen chatbox, en kopieer de code. U kunt deze kopiëren door te wijzen op de code, de rechtermuisknop op de code en het selecteren van 'Kopiëren'. U kunt ook de toets "Ctrl" terwijl u "C."

3 Ga naar de HTML-editor van uw sociale website of blog en plak de code. Klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken', en de code zal verschijnen. U kunt ook plakken door te oordelen "Ctrl" en op "V." Sommige websites laat je de HTML-secties bekijken voordat u deze opslaat.

4 Sla de wijzigingen in de HTML-editor, en bekijk de pagina. Je ziet nu de chatbox worden weergegeven op uw website. Bezoekers zullen nu in staat zijn om berichten te plaatsen en met elkaar chatten in real time.