Hoe de Startup Splash in Windows wijzigen

Hoe de Startup Splash in Windows wijzigen


Het aanpassen van Microsoft Windows is iets dat veel gebruikers willen doen; Echter, de gemiddelde gebruiker gaat zelden verder dan het aanpassen van hun desktop wallpaper en screensaver. Er zijn een aantal van maatwerk tweaks voor meer gevorderde gebruikers. Een voorbeeld van zo'n maatwerk is het veranderen van het scherm van Windows opstarten "splash", dat is het beeld dat u ziet terwijl Windows wordt geladen. Sommige van de methoden voor het wijzigen van de splash screen van Windows moet de gebruiker het risico beschadigen belangrijke systeembestanden, maar met de BootSkin software, kan het beeld worden gewijzigd zonder het risico van uw computer te beschadigen.

instructies

1 Download BootSkin van de link in onderstaande Resources. Zodra het BootSkin installatiebestand is gedownload, dubbelklikt u op om te beginnen met het installeren van de software op uw computer.

2 Volg de aanwijzingen op het scherm om de BootSkin installatie te voltooien. Zodra de software is geïnstalleerd, klikt u op het vakje naast "Launch BootSkin" in het venster "Installatie voltooid".

3 Selecteer het gewenste beeld Vensters splash screen van die in BootSkin vermeld en klik op "Preview" om te zien wat het scherm zoals zal zien tijdens het opstarten, met inbegrip van alle animaties.

4 Klik op "Apply" zodra u de Windows splash screen die u wilt gebruiken hebt gekozen. Wanneer u de computer opnieuw opstart, wordt u gepresenteerd met uw nieuwe splash screen Windows.

Hints

  • Om door de beschikbare Windows splash screens willekeurig op elke opstarten, start de "BootSkin" software en klik op "File" en klik op 'Random opstartscherm bij het opstarten. "
  • Om uw eigen BootSkin Windows splash-schermen te maken, check out "The Art of Making BootSkins" in Resources.
  • Als u wilt naar het splash screen van Windows geheel te verwijderen, moet u op de knop "Start" en klik op 'Uitvoeren, "type" msconfig "en klik op" OK. "Zodra het venster" System Configuration Utility "opduikt, selecteert u het tabblad 'BOOT.INI ". Verwijder het vinkje uit de "/ NOGUIBOOT" entry door te klikken op de doos. Klik op "Apply", klik op "OK." Zodra u de computer opnieuw op te starten, moet het splash screen van Windows volledig verdwenen. Merk op dat met deze optie aangevinkt, krijgt u een melding venster op de computer met vermelding van de wijziging van het opstarten van het opnieuw opstarten te ontvangen. Vink het vakje 'Dit bericht niet opnieuw tonen "om deze melding uit te schakelen.