Hoe maak je een Light Saber toevoegen aan een video

Light saber effecten op video hebben de twinkeling in de ogen van elke "Star Wars" fan sinds de eerste film in de late jaren 1970 in première. Door de magie van rotoscoping, dit effect is haalbaar voor iedereen met een personal computer, een huis camcorder en een zwaard. Wees geduldig. echter; het proces is lang en lastig als het pad van de Jedi.

instructies

Het voorbereiden en registreren van de Sword

1 Wikkel het blad van de gekozen zwaard met duct tape. Bedek elk inch van het metaal in een opgaande dunne wrap door wikkelen van de tape rond het oppervlak van pommel tot punt. PALM het mes door het vastgrijpen van de duct tape om ervoor te zorgen de band houdt het mes stevig vast.

2 Stel de videocamera om een ​​10- tot 15-seconden-venster op te nemen. Noteer het zwaard wordt zwaaide (door u of een andere persoon) op een wenselijke manier voor deze periode van tijd. Stop de opname na de tijd is verstreken.

3 Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de USB-poort van de camcorder met het andere uiteinde aangesloten op de USB-poort van de computer. De camcorder moet blijven ingeschakeld voor dit proces.

4 Open Adobe Premiere door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Klik op 'Start een nieuw project, "de keuze van de DV-NTSC optie gelegen aan de linkerkant van het pop-up venster. Een drop-down menu zal verschijnen. Selecteer "Standard 48kHz" in dit menu. Noem het project in het venster aan de onderkant van het venster. Klik op "OK" als alle delen van deze stap zijn voltooid.

5 Selecteer "File Capture" uit de ramen tabs aan de bovenkant van het scherm. De laatst opgenomen video zal verschijnen in de zwarte lijst in het linker gedeelte van het venster van Adobe. Het volledige fragment mag niet langer dan 10-15 seconden, zoals vermeld in stap 2.

Video vastleggen

6 Selecteer de video om te spelen door te klikken op de "Play" knop aan de onderkant van het venster van Adobe. Klik op "Set in" aan de rechterkant van het venster van Adobe om vastleggen van het beeld in te schakelen. Selecteer "Pauze" als tien seconden van de film zijn verstreken. Klik op "Set out" onder de eerder gekozen "Set in" knop. Selecteer "In / Out" om Premiere naar het gedeelte van de video, die net is gekozen vast te leggen.

7 Noem de clip in het venster dat verschijnt bij het vastleggen is voltooid. Klik op 'OK'. Sleep het AVI-bestand dat zojuist in de tijdlijn heeft genoemd door met de rechtermuisknop op het bestand aan de linkerkant van het venster van Adobe en te slepen naar de rechterkant van de Video1 tijdlijn.

8 Markeer de film in de tijdlijn op de locatie het is net verhuisd naar. Klik op "File" in de rechterbovenhoek van het venster van Adobe, dan "export" van de drop-down menu, dan "Movie." Het bestand moet worden ingesteld als "film strip" en het bereik moet worden geselecteerd als de "Werkgebied bar." Klik op "Save" aan de rechterkant van het venster. Het bestand zal even duren om het opslaan te voltooien. Sluit Adobe Premier.

rotoscoping

9 Open Adobe Photoshop CS2 door te klikken op het bureaublad icoon. Selecteer de eerder opgeslagen filmstrip en open het in het programma Photoshop. De film zal verschijnen in veel frames langs de ruit PhotoShop.

10 Selecteer de "Line functie" in het programma Photoshop. In dezelfde werkbalk selecteert u de achtergrondkleur van de line tool om "White." Stel de lijndikte van de lijn gereedschap 3 en 4 pixels of voldoende dekking 2/3 de grootte van het zwaard gebruikt in de video.

11 Zoom in op het eerste panel van 150 procent tot 200 procent resolutie. Sleep de lijn gereedschap over de lengte van het zwaard of sabel, zodat een witte balk van de lengte van het lemmet loopt. Herhaal dit proces voor elk frame in de filmstrip bestand.

12 Selecteer "Lagen" van de Adobe-werkbalk. Markeer elke "Shape xxx" laag. Klik met de rechtermuisknop en kies "samenvoegen lagen" in het pop-up venster. Dubbelklik op de nieuwe naam van de laag en te vervangen door "Blades." Vanuit dit scherm te selecteren "Filters" en vervolgens "Blur" en vervolgens "Gaussiaans vervagen." Kies een straal halve breedte van de lijn die op elk filmbeeld.

13 Selecteer "Dubbele lagen," het instellen van waarden van 75 procent dekking in de mengmodus, 12 procent spread, 84-pixelgrootte in "Elements", en 50 procent bereik in "Kwaliteit." Pas kleur van het licht sabel door het selecteren van het gekleurde vak in het midden van het menu. Selecteer een felle kleur. Sla het bestand op.