Problemen met een Toshiba Satellite Laptop

Problemen met een Toshiba Satellite Laptop
Problemen met een Toshiba Satellite Laptop

Laptop problemen kunnen frustrerend, maar vaak eenvoudig op te lossen zijn

oververhitting

Dit gebeurt meestal wanneer u een programma dat ook is belastend voor de CPU worden uitgevoerd, waardoor de computer om te heet worden en af ​​te sluiten. In de meeste gevallen kan worden voorkomen door het schoonmaken van uw koelventilator, die opbouwt stof na verloop van tijd. Neem een ​​spuitbus met perslucht en spuit het direct in de verwarming ventilatieopeningen. Volg de aanwijzingen op de verpakking om te voorkomen dat het sproeien van vloeistof in uw laptop in plaats van lucht.

defecte Memory

Een andere frequent gemelde probleem met Toshiba Satellite laptops defect is on-board geheugen. Dit wordt meestal gekenmerkt door willekeurige symbolen op uw scherm elke keer dat je probeert om je laptop opnieuw op te starten. Om zeker te zijn dat het het geheugen, voert de test te vinden in de sectie extra middelen hieronder. Als het geheugen slecht is, moet u het moederbord volledig te vervangen.

Power Jack

Een van de meest frustrerende problemen met de Toshiba Satellite laptop is de power jack. Als gevolg van een fout in het ontwerp, na verloop van tijd, de stroom aansluiting op vele modellen van de Satellite laptop begint te los te maken. Uiteindelijk werd de positieve pennen van de aansluiting niet meer contact met het moederbord te houden. Wanneer dit gebeurt, neemt u de laptop naar een erkende dealer om de pennen van de power aansluiting op het moederbord Soldeer.