Hoe te verwijderen van een Wood Window Frame

Hoe te verwijderen van een Wood Window Frame


Het verwijderen van oude houten kozijnen is een van de beste dingen die je kunt doen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Een van de meest voorkomende vormen van oude houten ramen zijn van hout sjerp, dubbele ramen gehangen (die met een bovenste en onderste paneel). Deze vensters zijn algemeen tochtig en zijn waarschijnlijk overgeschilderd ontelbare keren en gevuld met allerlei materiaal rond de randen bij pogingen om de tocht te houden. Hoewel het lijkt misschien een moeilijke taak op het eerste, met de juiste tools en een beetje voorzichtig manoeuvreren, zal die oude dubbel-hung ramen een ding van het verleden.

instructies

1 Verwijder eventuele buiten storm ramen als ze bestaan. In het algemeen, deze zijn geschroefd en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Als ze niet willen geven, wrikken bij elke vastgemaakt gedeelte met een beetje van de spieren en een koevoet. Wees voorzichtig om te voorkomen dat het breken van het glas.

2 Verwijder de eigenlijke ruiten voorzichtig vanuit het huis. Je zult eerst willen voorzichtig weg te trekken sierlijsten rond het raam. Dan een kleine koevoet kan worden gebruikt om de kleine stroken vormen die de hoogte van het venster lijn om de ruiten zijn plaats te houden wrikken - deze worden algemeen aangeduid als ruit stopt. Draai voorzichtig het raam stop van de ene kant van de onderste ruit en het moet gewoon glijden. Het is waarschijnlijk dat de vormen / stop is talloze keren geschilderd, zodat je kan hebben om een ​​mes te vervallen de naad om het te helpen loskomt gemakkelijker. Zorg ervoor dat de bovenste ruit is niet van plan te glijden en breek het glas; het moet veilig zijn, maar op zijn hoede. Indien nodig, prop het op zijn plaats met een lengte van hout tot het onderste paneel is veilig uit de weg.

3 Doorzagen het hoofdframe van het venster halverwege de zijkanten (staanders) zodra de ruiten worden verwijderd. Snij net genoeg om het frame te verbreken, het stoppen voordat u het gips of gipsplaten aan het frame raken. Met je breekijzer, moet u vindt dat door nieuwsgierige op uw snede, zal het frame beginnen te losraken van waar het wordt bevestigd aan de muur. Als je merkt dat het frame los look voor elke hardnekkige nagels niet los te wrikken en snijd ze met je heen en weer gaande zaag.

4 Verwijder het bovenste deel van het frame en de dorpel op dezelfde wijze als de stijlen, extra zacht met het bovengedeelte. Dat kan met bovenverdieping ramen die het bovenste gedeelte van het frame naar de binnenwanden is verbonden en indien dit het geval is, moet worden losgemaakt voordat wrikken plaatsvindt om te voorkomen dat de binnendozen beschadigen.

5 Scan de opening voor nagels en puin en alles wat er in de weg voor de voorbereiding van een nieuw venster te installeren in de opening te verwijderen.

Hints

  • Er is altijd een mogelijkheid van brekend glas dus zorg ervoor dat handschoenen en oogbescherming dragen en altijd doorgaan met uiterste voorzichtigheid.