Hoe gemakkelijk Teken op MS Paint

Hoe gemakkelijk Teken op MS Paint


Op basis van Microsoft Paint vereisen zowel een vaste hand voor het besturen van de muis en een kennis van het programma Paint. Weten wat alle verschillende tekenen en schilderen instrumenten niet zal maken het werken met Microsoft Paint eenvoudiger en aanzienlijk leuker. Hoewel de nieuwere versies van Microsoft Paint hebben meer opties, hebben de basisprincipes van het gebruik van het programma op te stellen niet wezenlijk veranderd. Zoals bij elke artistieke inspanning, praktijk, meer dan iets anders, zal het gemakkelijker maken om te tekenen met behulp van Microsoft Paint.

instructies

1 Open Microsoft Paint. Pas de grootte van het schilderij gebied met behulp van de kleine witte vierkantjes aan de rechterkant en de onderkant van de witte schilderij gebied totdat je voldoende ruimte om te werken. De hoeveelheid ruimte die nodig is zal afhangen van wat u wilt tekenen.

2 Zoek en klik op het potlood uit het menu op het scherm. Bij oudere versies van Paint, is dit menu zich aan de linkerkant van het scherm. Op nieuwere versies dit menu is bovenaan het scherm.

3 Experimenteer met behulp van het potlood om lijnen te trekken. Klik en houd de linker muisknop ingedrukt terwijl u de muis om lijnen te trekken. Het potlood levert zeer dunne lijnen, die heel nuttig kan zijn, maar kan moeilijk te gebruiken op het eerste.

4 Klik op het vergrootglas als je problemen hebt met het tekenen met het potlood. Als u op de linkerknop op de muis in te zoomen terwijl u op de juiste knop te zoomen. Klik op het potlood als je in op het gewenste niveau hebt ingezoomd. Met behulp van de vergrootglas instrument op te stellen zal het gemakkelijker te maken van verf, maar het zal waarschijnlijk verhoging van de tijd die het duurt om iets te tekenen.

5 Zoek en klik op het penseel. Met de kwast tool, kunt u de dikte van de lijn die u tekent te passen. Op nieuwere versies van Verf, verschillende borstels bestaan, elk met hun eigen speciale effecten. Op oudere versies, kunt u ervoor kiezen zowel de grootte en de vorm van de borstel, maar er zijn geen speciale effecten. Lijndikte kan worden aangepast in het vak "lijn" op nieuwe versies van Paint en in een doos dat verschijnt onder de tekening gereedschappen in oudere versies.

6 Experimenteren met de kwast tool. De aansturing net als potlood. De combinatie van lijnen met het potlood en de lijnen met de brush tool kan een aantal zeer interessante effecten te creƫren getrokken getrokken.

7 Experimenteer met verschillende kleuren, vormen en opties. Hoewel u kunt gebruik maken van verf met behulp van alleen de borstels en het potlood, andere gereedschappen en opties zijn beschikbaar om de tekening proces gemakkelijker te maken. De vorm dozen in het bijzonder kunt u uniform vormen keer op keer te maken. De kleur van uw lijnen kan worden veranderd door te klikken op een van de kleuren in de kleur werkbalk. U kunt ook in een heel gebied te vullen met kleur door het gebruik van het blik verf tool.

Hints

  • Microsoft Paint wordt geleverd met een hulp programma dat je kan helpen bij het leren hoe te tekenen. Op oudere versies van het programma, kan het hulpprogramma worden benaderd onder de help-knop op het bovenste menu. Op nieuwere versies, is de hulp programma geopend door te klikken op het kleine vraagteken in de rechterbovenhoek van het scherm.