Wat omhoog komt op de Caller ID wanneer u belt met Google Voice?

Wat omhoog komt op de Caller ID wanneer u belt met Google Voice?


Google Voice is geen telefoon service, zeggen dat Google personeel, maar het werkt met telefoon diensten, zoals vaste, mobiele en VoIP-telefoon diensten. Ondanks het feit dat Google Voice is niet een "phone service" in de technische zin van het woord, kunt u een telefoonnummer uit Google Voice te krijgen, alsof je het steeds vanaf elke mobiele of vaste service provider - en dit nummer zal verschijnen op telefoons van anderen als je ze belt met het, als je het op te zetten om dat te doen.

disambiguation

Google heeft veel van de producten en diensten die soms moeilijk te onderscheiden kan zijn, gezien hun overeenkomsten. Bijvoorbeeld, Google heeft een service genaamd "Call Phone" waarmee u te maken - maar niet ontvangen - bellen naar mobiele en vaste telefoons vrijwel overal in de wereld, direct vanaf uw Gmail-inbox. Deze service is verschillend van Google Voice, die niet alleen kunt u bellen op dezelfde manier, maar ook wijst u een unieke telefoonnummer en kunt u gebeld worden, hetzij op uw computer of op een telefoon waarmee je gesprekken doorgestuurd.

Uitgaande

Het nummer dat potentieel zal verschijnen op iemands beller-ID wanneer u belt haar hangt af van welke dienst je gebruikt - Bel Telefoon of Google Voice. Als je belt met Call Phone, dan zal uw nummer verschijnen als 760-705-8888 op een beller-ID. Als u gebruikmaakt van Google Voice, aan de andere kant, ongeacht het aantal Google toegewezen aan u zal verschijnen op de beller-ID - maar er is in ieder geval één uitzondering.

tweaking

Als u SMS-berichten verzendt naar een Google Voice-gebruiker met een van de telefoons die je hebt gekoppeld aan uw Google Voice-account, zoals een mobiele telefoon waarmee u oproepen doorgeschakeld, dan is dat aantal zou kunnen verschijnen op beller-ID in plaats van uw Google Voice-nummer. Om uw instellingen te bekijken, klikt u op het tandwielpictogram in uw Google Voice-account en selecteer 'Instellingen'. Klik vervolgens op de link "gesprekken" in het menu en ga naar de "Caller ID (uitgaand)" sectie, waar je kunt ervoor kiezen om uw Google Voice-nummer of een ander nummer in dergelijke gevallen te geven.

inbound

Dit gedeelte van instellingen is ook de plaats waar je kunt veranderen welk nummer verschijnt op uw beller-ID wanneer iemand uw Google Voice-nummer belt. Je hebt twee keuzes: u kunt ervoor kiezen om het nummer van de beller te laten verschijnen, of om uw eigen Google Voice-nummer op uw beller-ID. De laatste optie is gunstig voor wanneer u een oproep ontvangt op een van uw doorgestuurd telefoons, zodat u weet dat de oproep afkomstig is van iemand die je Google Voice-nummer gebeld.