Hoe krijg je de juiste maat Replacement Windows

Bij het kopen van vervanging van ramen voor uw huis, is het noodzakelijk de ramen zijn de juiste maat. Vermoedelijk wordt u ter vervanging van ramen om de energie-efficiëntie in uw huis te verhogen en zijn uiterlijk te werken.

instructies

1 Meten van links naar rechts van bestaande ramen tussen de binnenkant van het venster deurstijl, vanaf de onderkant van het venster.

2 Schrijf deze meting naar beneden, en merkt waar u gemeten (is het handig om een ​​ruwe schets van uw raam te trekken en in uw metingen te vullen op uw tekening). Neem dezelfde meting in het midden en nog een keer aan de top, aangezien de meeste ramen zijn niet vierkant. Vul deze metingen aan uw tekening en Circle of markeer de smalste breedte.

3 Meet vanaf de linker onderkant van de overhead raam deurstijl tot aan de bovenkant van de dorpel en vul deze in op uw tekening. Opnieuw te meten in het midden en uiterst rechts, merkt deze metingen op uw tekening. Circle of markeer de kortste hoogte.

4 Neem je tekening naar uw lokale huis verbetering winkel of bij een raam fabrikant, waardoor ze uw kortste hoogte en smalste breedte als vervangende venster metingen (degene die je omcirkeld). Uw vervanging van ramen zijn er zeker van te passen.

Hints

  • Zoek uit of uw staat biedt een korting op de aanschaf van bepaalde EnergyStar gecertificeerde ramen. U zou enkel een belastingkrediet krijgen te continueren om de kosten van de vervanging van ramen.