Hoe kan ik een MX860 installeren in een netwerk

De Canon Pixma MX860 is een multifunctionele inkjet printer die hoge kwaliteit foto's printen, scannen, faxen, telefoon printen, geheugenkaarten en draadloze netwerken ondersteunt, onder andere functies. de MX860 het installeren van uw draadloze netwerk is niet een complexe procedure en daarna alle computers in het netwerk toegang toe hebben. Alles wat je nodig hebt is het netwerk sleutel voor uw router.

instructies

1 Zet uw Canon Pixma MX860 multifunctionele printer en druk op de knop "Menu".

2 Druk op de rechter of linker pijltoetsen tot het menu "Instellingen" is geselecteerd en druk op "OK."

3 Kies "Device settings" uit het volgende menu en kies dan "LAN-instellingen."

4 Kies "Change wireless / wired" en selecteer het type netwerkverbinding dat u wilt gebruiken. Als je gaat naar een bedrade verbinding te gebruiken, sluit u een netwerkkabel in de printer en vervolgens in je router.

5 Schakel de printer en sluit deze vervolgens naar uw belangrijkste computer met de USB-kabel die met het kwam.

6 Bezoek de "Canon Pixma MX860 Drivers" webpagina en download de "Driver voor Network" bestand. Eenmaal gedownload, dubbelklikt u op het installatieprogramma en volg de aanwijzingen om de drivers te installeren.

7 Selecteer de "Gebruik de printer op het netwerk" optie als daarom wordt gevraagd, volg de aanwijzingen en selecteer vervolgens de "Verbinden printer op het netwerk voor de eerste keer" optie. Schakel de printer.

8 Blijven volgen de aanwijzingen en voer in uw netwerk gegevens alleen als u de draadloze verbinding. Wanneer u wordt gevraagd, koppelt u de USB-kabel uit de printer en de computer.

9 Test uw draadloze verbinding, indien van toepassing, in het dialoogvenster dat zich opent op uw computer en klik vervolgens op de knop 'Voltooien'. Uw Canon Pixma MX860 is nu succesvol geïnstalleerd op uw netwerk.