PowerPoint kan het niet vinden Microsoft Office Word

PowerPoint kan het niet vinden Microsoft Office Word


De presentatie wordt gedaan en nu alles wat je moet doen voordat je kunt slapen is het afdrukken van een hand-out op basis van de dia's. U klikt op "Verzenden naar Word" en een foutmelding verschijnt: ". PowerPoint kan niet vinden Microsoft Word" Voordat je gooit je handen in wanhoop en op te geven op een goede nachtrust's, lees dan verder om te leren hoe je dit probleem kunt oplossen in een paar stappen.

handouts

Microsoft PowerPoint 2010 heeft een functie om "Create Hand-outs 'dat kleine versies van elke dia, evenals lijnen voor mensen om aantekeningen te maken als ze uw presentatie horen omvat. Klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek van het PowerPoint-venster. Klik op 'Publiceren' aan de onderkant van het menu en vervolgens "Create Hand-outs." Dit moet Microsoft Word 2010 te starten en kunt u afstemmen van uw hand-out pagina en de resultaten af ​​te drukken. Als Word is niet waar uw computer verwacht dat het is, maar je zult de frustrerende foutmelding: "PowerPoint kan niet vinden Microsoft Word."

Microsoft Word

De locatie voor uw Word-programma is opgeslagen in het Windows-register. Elk programma dat nodig heeft om gegevens naar Word te sturen moet in staat zijn om het register link te volgen, open het programma en de overdracht van informatie. Als Word werd verplaatst of op een andere locatie dan het register geeft geïnstalleerd, Word niet op de verwachte locatie en programma's zullen niet in staat zijn om gegevens naar Word te sturen wanneer ze proberen te doen. Als u niet beschikt over een kopie van Microsoft Word hebt, dan zul je niet in staat zijn om de "Create Folder" functie te gebruiken in PowerPoint, ongeacht waar het register punten.

Reparatie

Gebruik de automatische reparatie functie in Microsoft Office opnieuw te koppelen van uw register gegevens correct. Klik op "Start", "Configuratiescherm" en "Programma's en onderdelen." Scroll naar beneden naar "Microsoft Office 2010" (of uw versie van Office) en klik er op. Klik vervolgens op de knop "Change". Klik op "Repair" in het dialoogvenster en wacht voor Office om de installatie te repareren. Dit moet opnieuw koppelen alle programma's juist in het register.

register bewerken

Als de reparatie functie niet werkt, kunt u het register Word weer koppelen handmatig bewerken. Klik op "Start" en typ "regedit" in het zoekvak. Druk op Enter." Klik op de "HKEY_CLASSES_ROOT" link aan de linkerzijde. Zoek de "HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} \ LocalServer32" toets ingedrukt en klik op. Kijk in het rechter paneel aan de standaardwaarde voor de sleutel zien. Het zal wijzen naar een locatie op uw computer waar Word moet worden gevestigd. De standaardwaarde is:

"C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office 14 \ WINWORD.EXE" / Automation

Merk op dat de aanhalingstekens rond het pad nodig zijn. Wijzig dit pad naar de juiste locatie van Word op uw computer. Klik op "Start," type "winword.exe" en wachten op de resultaten. Klik met de rechtermuisknop "Winword.exe" en vervolgens op "Open File Location." Klik in de adresbalk aan de bovenkant van het venster dat opent en druk op "Ctrl + C" om het bestand locatie te kopiëren.

Keer terug naar het register-editor en markeer het bestand locatie binnen de aanhalingstekens, maar omvatten niet de "/ Automation." Druk op 'Ctrl + V "om de ware locatie van de bestanden te plakken. Klik op "OK" om het register waarde op te slaan.

Herstart PowerPoint en de fout moet worden gecorrigeerd. Zo niet, dan opent u de Register-editor weer en blader naar "HKEY_CLASSES_ROOT \ Word.Application \ CLSID" - klik op het; Vervolgens dubbelklikt u op de waarde en verander het naar: "{000209FF-0000-0000-C000-000000000046}" en klik op "OK." Herstart PowerPoint en het probleem zal worden opgelost.