Hoe te 35mm dia's naar JPEG Scan

Hoe te 35mm dia's naar JPEG Scan


Als u een scanner met de 35mm Slide en Film gehechtheid bezit, zult u in staat om uw 35mm dia's scannen en ze te converteren naar JPEG (Joint Photographic Experts Group). Deze dia beslag wordt meestal geplaatst op de bovenkant van uw glasplaat, zodat u uw bestaande scanner software kunnen gebruiken om de 35 mm dia's te scannen in een digitaal formaat, zoals JPEG.

instructies

1 Open de scanner dia gehechtheid, plaatst u de dia's en sluit de gehechtheid aan de dia's veilig te stellen in de houder.

2 Bevestig de houder in het scannen oppervlak op uw scanner. De meeste apparaten zitten op de glasplaat of clip op de glasplaat oppervlak.

3 Zorg ervoor dat de scanner is aangesloten op uw computer die de scanner software is geïnstalleerd. In veel gevallen wordt de scanner aangesloten op uw computer via USB (Universal Serial Bus).

4 Voer de scanner software, en het dialoogvenster scanner verschijnt.

5 Kies de Photo optie die dia's scant. Canon scanners geven twee foto scanopties, één voor 35mm film en een voor 35 mm dia's. Zorg ervoor dat je het een voor dia's kiezen. Een dialoogvenster Photo slide wordt geopend, waar u kunt aangeven hoe u wilt scannen in uw dia's.

6 Kijk voor de Save As opties in het dialoogvenster, en zorg ervoor dat ze zijn ingesteld op JPEG.

7 Klik op het vakje naast de Sla het bestand JPEG in AdobeRGB als deze optie beschikbaar is in uw scanner software.

8 Kijk voor het programma deel externe van het dialoogvenster. Klik op de "Browse" of "Set" knop om naar de externe programma dat u zal toestaan ​​om uw bestand in JPEG-formaat op te slaan bladeren. Blader naar het programma Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements of een ander grafisch programma en klik erop. Dit zorgt ervoor dat de dia wordt gescand om de grafische programma gekozen. Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements zal u toelaten om het imago van uw dia opslaan in JPEG-formaat.

9 Klik op "Scan" of "OK" om te beginnen met het scannen van uw dia's. De methode voor het initiëren van een scan zal afhangen van de scansoftware die u gebruikt. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van een Canon LiDE 600F scanner, vindt u een knop "Scannen" in plaats van "OK."

10 Uw 35mm dia zal verschijnen in het extern programma geselecteerd. Als u Adobe Photoshop geselecteerd als uw extern programma, dan zul je op zoek uw dia afbeelding in Adobe Photoshop aan nadat de scan is voltooid.

11 In Adobe Photoshop klik "Bestand> Opslaan voor web" en het dialoogvenster Opslaan voor web verschijnt. U ziet het JPEG-optie gekozen in de sectie Preset. Zo niet, dan gebruik maken van de drop-down menu om JPEG te selecteren en klik op 'Opslaan'.

12 De Optimale opslaan als dialoogvenster verschijnt waarin u uw JPEG-bestand een naam kunt geven en op te slaan in de map van uw keuze. Zodra u een naam en een locatie voor uw afbeelding hebt gekozen, klikt u op "Save" en je bent klaar.