Hoe te SoundMAX Drivers op een Lenovo T61 Install

Hoe te SoundMAX Drivers op een Lenovo T61 Install


De Lenovo ThinkPad T61 maakt gebruik van een intern sound systeem genaamd SoundMax Integrated Digital HD Audio om muziek en andere geluiden te produceren op de computer. Dit geluid systeem vereist stuurprogramma's om goed te functioneren. Vanwege dit, als u Windows op de ThinkPad T61 opnieuw te installeren zonder gebruik te maken van de meegeleverde recovery disc, kan het zijn dat de computer produceert niet meer geluid. U kunt dit probleem oplossen door het downloaden en installeren van de SoundMax Integrated Digital HD Audio drivers van de Lenovo support website.

instructies

1 Ga naar de downloadpagina voor de ThinkPad T61 (zie bronnen). Klik op de blauwe "Audio" verbinding dichtbij de bovenkant van de pagina.

2 Klik op het versienummer weergegeven in het blauw naast de versie van Windows - Windows Vista of Windows XP / 2000 - op uw ThinkPad T61 geïnstalleerd. Dit brengt u naar de downloadpagina voor de audio driver die overeenkomt met uw versie van Windows.

3 Klik op de blauwe link onder "File Link" om het bestand te downloaden "7ka114ww.exe" als u werkt met Windows 2000 of XP of het bestand "7ka213ww.exe" als u werkt met Windows Vista. Navigeer naar het bureaublad en klik op "OK" of "Opslaan" wanneer uw webbrowser voor de gewenste downloadlocatie vraagt.

4 Dubbelklik op het bestand "7ka114ww.exe" of "7ka213ww.exe" wanneer het downloaden is voltooid. Klik op 'Volgende'.

5 Lees de Lenovo licentieovereenkomst die bij de audio driver software. Selecteer de radio button aan te geven dat u de voorwaarden accepteert en klik op 'Volgende' twee keer. Dit proces haalt de inhoud van het archief naar uw computer. Klik op "Finish" wanneer de extractie is voltooid.

6 Klik op de knop "Start", klik op "Computer" of "Mijn Computer '. Ga naar 'C :, "" Drivers "," Win "en vervolgens" Audio. "

7 Dubbelklik op het bestand "Setup.exe" om de SoundMax stuurprogramma's op uw ThinkPad T61 installeren.

8 Klik op de "Finish" knop wanneer u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten en activeer de nieuwe driver nadat de installatie is voltooid.