Hoe maak je een Cisco Aironet 350 PCM Boost

Hoe maak je een Cisco Aironet 350 PCM Boost


Om een ​​Cisco Aironet 350 PCM-kaart te stimuleren, beheerders gebruik maken van de Cisco Aironet Configuration Administration Tool (ACAT). Het is een Windows-hulpprogramma voor software-installatie-opties voor client-adapters op te geven. Beheerders kunnen de software componenten en een client-adapter configuratieprofielen installeren. De componenten zijn onder andere client adapters voor radio firmware drivers voor een cliënt adapter. De componenten zijn de Aironet Client Utility Cisco (ACU), de Aironet Client Monitor Cisco (ACM) en veiligheid Modules (EAP-SIM, LEAP en PEAP).

instructies

1 Maak een map voor de Aironet 350. Plaats de client adapter software (drivers, firmware, nutsbedrijven en de installatiewizard) in deze map. U moet deze software apart te verkrijgen; Het is geen onderdeel van de ACAT downloaden of installeren pakket. Maak een ACAT configuratiebestand met de profielen die nodig zijn voor de Aironet 350. Save elk ACAT configuratiebestand in de Aironet 350 directory met de installatiewizard bestanden.

2 Klik op "Start" en ga naar "Programma's" en selecteer het ACAT programma link. Wanneer het programma wordt geopend, gaat u naar de geïnstalleerde onderdelen in het menu. Met deze optie kunt u de software componenten te specificeren te installeren met behulp van de installatiewizard. Voer het ACAT configuratiebestand met de opgegeven installatie-opties voor een geselecteerde client adapter type. In dit geval is het PCM Aironet 350.

3 Run de installatiewizard. Implementeren van de door u gekozen met het ACAT programma-opties. Deze of updates installeert de drivers voor de PCM Aironet 350.