De nadelen van Instant Messages

De nadelen van Instant Messages


Het gebruik van instant messaging kan een zeer snelle manier om te communiceren met vrienden en familie. Alles wat je doen is het type een zin of twee in een venster, klikt u op 'verzenden' en uw woorden reizen door de stad of zelfs over de hele wereld. Helaas, alle manieren van communicatie hebben hun nadelen, en instant messaging is geen uitzondering. Door het begrijpen van deze nadelen, kunt u gemakkelijker te compenseren voor hen in de toekomst.

De mogelijkheid voor Misunderstanding

Als je praat met iemand face-to-face, bent u in staat om een ​​breed scala van communicatie methoden gebruiken om uw ideeën over te brengen. Bijvoorbeeld, wanneer je iets sarcastisch zeggen, kunt u uw ogen rollen te laten uw vriend weten dat je niet serieus. Een nadeel van instant messaging is dat de visuele en auditieve aanwijzingen krijgt niet doorgegeven. Als Hanna Chang wijst erop schrijven voor de Universiteit van Californië in Berkeley Open Computing Facility, kon dit gebrek aan fysieke gebaren en vocale veranderingen de persoon die uw bericht leest om uw betekenis en de toon miskend veroorzaken.

Uw woorden kunnen tegen je gebruikt worden

Van tijd tot tijd, kunt u verzenden via instant messaging dat je zou willen dat je terug te nemen. Helaas, of u vertrouwelijke informatie hebt gedeeld of horen dat iemand die je niet van je baas, die zinnen kunnen worden opgeslagen en later tegen je gebruikt. Volgens de Encyclopedia of Educational Technology, een website wordt beheerd door San Diego State University's Department of Educational Technology, kunnen deze gesprekken zelfs worden gebruikt in rechtszaken als bewijs.

De mogelijkheid van Employee Afleiding

Als werknemers zijn met behulp van instant messaging programma's die voor het publiek toegankelijk zijn, kunnen zij in de verleiding om de vrienden en familie om te praten over hun lijst met contactpersonen in plaats van hun collega's. Volgens Business Kennis Source, een website die de lezers adviseert over het verbeteren van hun kleine bedrijven, kan dit verspilling van tijd worden aangepakt door de invoering van een strikt beleid dat persoonlijke berichten verbiedt. Dit kan zijn eigen nadeel dat uw werknemers een dergelijk beleid kan een hekel te hebben.

Overdracht van malware en virussen

Wanneer u een website link te sturen naar een vriend, heb je vaak geen manier om te weten of de site is gevaarlijk. Als u een problematische site bezoekt, kan je onbewust programma's die uw computer zal pijn doen downloaden. In een artikel voor Computer World, schrijver John Dickinson legde uit dat virussen en spyware kan worden verspreid via instant messaging.