Hoe te converteren CDG naar MPEG

CD + G (CDG), wat staat voor Compact Disc plus Graphics, is een opmaak optie die wordt gebruikt in de karaoke-discs. Deze schijven kunnen alleen worden afgespeeld op karaoke machines die CDG afspelen ondersteunen, of op een gewone CD-speler die niet aanwezig zijn teksten. Om de schijven elders speel je hebt om ze te converteren naar de MPEG video-formaat met behulp van een CDG-to-MPEG converter programma. MPEG is het standaard videoformaat wordt gebruikt in DVD, uitzendingen en meerdere video websites.
Zet uw karaoke-cd's in MPEG-bestanden kunt u overal waar u wilt bekijken.

instructies

1 Power CDG-to-MPG Converter (zie bronnen) downloaden. Volg de setup en installatie-instructies om het te installeren op uw computer.

2 Launch "Power CD + G to Video Karaoke Converter" door te klikken op het pictogram op het bureaublad of de locatie waar u dit hebt opgeslagen.

3 Selecteer de ingang waar uw CDG bestanden zich bevinden. Als ze zich op een cd, plaatst u de cd in de cd-rom-station en klik op 'CD + G schijf. " Alle bestanden op de CD zal in het programmavenster worden geladen.

4 Klik op "Bestanden van de harde schijf" als de bestanden op uw computer. Klik op "Add", dan is de locatie van uw CDG-bestanden. Klik op "Open" om ze aan uw programma te laden.

5 Klik op "MPEG" op de output venster, kies dan "MPEG1 VideoCD NTSC" in het kader van de video-opties.

6 Klik op 'Aangepast formaat. " Stel de hoogte en breedte van uw video-output. U kunt kiezen uit brievenbus of breedbeeld aspect ratio's.

7 Pas de geluidsinstellingen. Selecteer "Stereo" voor een evenwichtige geluidsweergave links en rechts. Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Klik op "Convert" om te zetten naar MPEG fomat.