Hoe kan ik een link naar mijn website te maken?

Een link naar een website is een plek op een webpagina die, als erop wordt geklikt, neemt de bezoeker mee naar het webadres (URL) opgegeven in de koppeling definitie. Dit verband kan in de vorm van tekst of een afbeelding, die beide de bezoeker klikt naar de andere plaats.
De koppeling wordt gemaakt in HTML met een tool Web-editing, zoals Adobe Dreamweaver. De HTML "een" tag wordt gebruikt om links naar andere websites te definiëren.

instructies

1 Open de web-editing software en de pagina die u wilt om de link toe te voegen aan.

2 Klik en sleep de tekst of afbeelding die u wilt gebruiken als de link.

3 Voer het volledige link adres op uw website, te beginnen met de "http: //" prefix in de link-definition box in uw web-editing tool. In Dreamweaver wordt de box zich aan de onderkant van het scherm Properties Inspector. Als u werkt in de rechte HTML in plaats van een WYSIWYG-interface, hoeft stap 4.

4 Voer een "a href" tag om de link naar uw website te definiëren: <A href="LINK"> http: // YOUR_DOMAIN_ADDRESS "> Link Text Goes Here> </A> op het punt in uw HTML-bestand waarin u wilt dat de link wordt weergegeven, met behulp van uw website adres in de plaats van YOUR_DOMAIN_ADDRESS.

5 Klik op het menu Bestand en vervolgens op Opslaan om de wijzigingen in uw web-pagina bestand op te slaan.

6 Open het bestand in een webbrowser om de link te testen.

Hints

  • Om een ​​link naar uw website op de site van iemand anders je nodig hebt om toestemming te krijgen van de eigenaar van die site.