Hoe kan ik PDF-bestanden te uploaden naar het web

Hoe kan ik PDF-bestanden te uploaden naar het web


Grote bedrijven publiceren belangrijke documenten, zoals jaarverslagen en juridische website termen, in de vorm van PDF (Portable Document Format) bestanden. Dit is deels te wijten aan het gebruiksgemak en hoge veiligheid van PDF-bestanden. PDF-bestanden kunnen worden geopend op de meeste computers en, net als HTML, niet gemakkelijk kan worden gewijzigd. Bij het plaatsen van een bestand online, kunt u vorm en de inhoud van uw document te beschermen door omzetten in een PDF-bestand voorafgaand aan het uploaden naar het web voor de ontvangers om te downloaden.

instructies

1 Navigeer je webbrowser om een ​​gratis online media opslag website, zoals MediaFire of FilesAnywhere (zie bronnen).

2 Klik op de "Upload" of "Bladeren" knop op de home page van de media opslag website. Voor het gemak van one-time gebruikers, de hoofdpagina van elke website die het mogelijk maakt voor het uploaden van bestanden.

3 Zoek uw PDF-bestand in het dialoogvenster Openen. Klik erop en begin uw bestand te uploaden. Zodra het bestand uploaden is voltooid, ontvangt u een link naar het bestand online te ontvangen. U kunt deze link te plaatsen op een website of stuur het naar uw mailinglijst via e-mail.

Hints

  • Als u een bestand dat de opslag van bestanden limiet voor gratis accounts (meestal 1GB) groter is dan het uploaden, zal u gevraagd worden om te upgraden naar een betaalde account.
  • Online media opslag websites soms zuiveren documenten na enkele maanden. Controleer de tijdslimiet op uw gratis opslag van bestanden om ervoor te zorgen dat uw links werken lang genoeg voor de ontvangers om de benodigde informatie te downloaden.