Hoe te bekijken een SWF-bestand Extension

Hoe te bekijken een SWF-bestand Extension


Bestanden met de extensie SWF zijn steeds vaker online. Deze Small Web Format bestanden worden gebruikt voor het afspelen van Flash-animatie-bestanden. Het is mogelijk om SWF-bestanden downloaden naar uw computer, in plaats van ze te bekijken online. Als je wel SWF-bestanden op uw computer, is het eenvoudig om ze te bekijken.

instructies

1 Met behulp van Windows Verkenner naar de map met het SWF-bestand extensie die u wilt bekijken.

2 Met de rechtermuisknop op het bestand. In het snelmenu dat verschijnt, selecteert u 'Openen'.

3 Selecteer de "Select A programma in een lijst met geïnstalleerde programma's" optie, klik vervolgens op "OK" als er een bericht waarin staat dat Windows het bestand niet kan openen. Windows toont dan een dialoogvenster te zien programma's op de computer geïnstalleerd. Selecteer "Internet Explorer" en klik op "OK." Internet Explorer opent. Ofwel het SWF-bestand wordt weergegeven in het browservenster, of een gele informatiebalk zal verschijnen in de buurt van de bovenkant van het venster. De boodschap in de bar waarschuwt u dat Internet Explorer de webpagina (eigenlijk het SWF-bestand) van het uitvoeren van scripts en ActiveX-besturingselementen is beperkt.

4 Klik op de "informatiebalk" als het zichtbaar is. Er verschijnt een menu. Klik op "Geblokkeerde inhoud toestaan." Een waarschuwing kan verschijnen, waarin de voors en tegens van het toestaan ​​van het SWF-bestand uit te voeren. Klik op "Ja" om het SWF-extensie bestand te bekijken.

Hints

  • De SWF extensie stond oorspronkelijk voor Shockwave Flash. Als u vermeldingen van Shockwave Flash op websites of in documenten, ze verwijzen naar Small Web Format-bestanden.
  • Om de beveiliging van uw computer te verhogen, kunt u overwegen het bekijken van alleen SWF-bestanden die afkomstig zijn van bronnen die u vertrouwt.