Hoe maak je een Live PHP Site via FTP bewerken

Hoe maak je een Live PHP Site via FTP bewerken


Live PHP running websites kan worden bijgewerkt on-the-fly door het vervangen van de oude, bestaande PHP-bestanden met de nieuwe, bijgewerkte kopieën met file swaps. Site admin kan een FTP gebruiken om de nieuwe kopieën van PHP-bestanden van de site doorgeven aan een live site bij te werken. Internet Explorer 10 en Windows 8 zijn voorzien van een ingebouwde, rudimentaire FTP-programma in staat om het uitvoeren van eenvoudige upload en taken vervangen om PHP sites. PHP is een server-side taal en vereist een server die de code in om een ​​webpagina weer ontleedt.

instructies

Hoe maak je een Live PHP Site via FTP bewerken

1 Open File Explorer of Internet Explorer: beide programma's toegang krijgen tot de ingebouwde FTP-client.

2 Typ de site host-server FTP url in de adresbalk en druk op "Enter." De FTP-adres begint met "FTP: //" in plaats van "http: // & quot; als een website ExampleSite.com zou kunnen hebben haar FTP-server zich op een URL zoals." FTP://adminFTP.ExampleSite.com ".

3 Voer uw klant-account gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op "OK" om in te loggen op de FTP.

4 Zoek de PHP-bestanden die u wilt bijwerken in de FTP-browservenster. Het venster FTP-browser toont de bestanden op de FTP-server zoals File Explorer toont lokale bestanden op uw computer of thuisnetwerk.

5 Kopieer de PHP-bestanden die u wilt updaten naar uw computer door ze te markeren in het browservenster, op "Ctrl + C", het openen van een lokale map Venster in File Explorer en op "Ctrl + V." U kunt de kopie van het bestand opgeslagen op uw computer te bewerken, maar u kunt de ene opgeslagen op de FTP-site niet bewerken.

6 Open het PHP-bestanden die u wilt bewerken met Kladblok of een code editing programma, maken de wijzigingen die u wilt maken in de code en sla het bijgewerkte bestand.

7 Markeer de bijgewerkte versies van de bestanden die u wilt bijwerken op de PHP-site in het venster File Explorer en druk op "Ctrl + C" om ze te kopiëren.

8 Open het venster FTP de map hosten van de bestanden die u wilt bijwerken en druk op "Ctrl + V" om de bestanden te uploaden naar de FTP. Als Windows vraagt, kies de optie die overschrijft en vervangt de bestanden. De nieuwe versies van de bestanden direct weergegeven op de site wanneer de pagina te vernieuwen.

Hints

  • De FTP-client opgenomen in Windows en Internet Explorer mist veel functies die nodig zijn voor een veilige en robuuste website operatie. De ingebouwde client is voldoende om te uploaden en te vervangen een paar bestanden in een tijd, maar als je regelmatig de website bij te werken zul je een gemakkelijkere tijd met behulp van een meer uitgebreide FTP-programma zoals FileZilla.
  • Het kopiëren van een PHP-bestand op een andere op een FTP verwijdert de originele versie. U zult niet in staat om het origineel te herstellen of ongedaan te maken het bestand te overschrijven als het eenmaal is voltooid zijn. Sla een back-up kopie van de eerste versie van de PHP-bestand dat u op uw computer in het geval gekopieerd van de FTP u een programmering fout maakt en de noodzaak om terug te knipperen om een ​​oudere versie.