Hoe te converteren van een eerdere versie van Quicken

Hoe je converteren van een eerdere versie van Quicken, hangt af van veel factoren, waaronder de vraag of u verblijft in het zelfde niveau van het programma en het veranderen van jaar of upgraden van de basis om de volledige versie van het programma. Niet alle bestanden te converteren zijn mogelijk, dus je moet de beperkingen te begrijpen voordat u de sprong naar een nieuwere Quicken maken.

instructies

Omzetten van een eerdere versie van Quicken

1 Installeer de nieuwe versie van Quicken op uw computer en start het zo dat de upgrades in werking kan treden. De volgende keer dat u Quicken opent, ziet u een venster met vermelding van de veranderingen en waarin u wordt gevraagd om iets over de oudere bestanden die zijn opgeslagen op uw harde schijf te doen.

2 Back-up van uw gegevens op een externe bron, zoals een cd of een diskette, voordat u probeert te upgraden naar een nieuwe versie van Quicken. Dit is vooral belangrijk in het geval er iets mis is met de update gaat, en je moet het volledige programma opnieuw te installeren, het verliezen van je bestanden in het proces.

3 Kies de automatische file-upgrade optie als u alle bestanden te converteren van een eerdere versie naar een nieuwere één. Als je alleen wilt bepaalde bestanden te verplaatsen, moet u dit handmatig door te gaan op te doen "File", en dan te kiezen afzonderlijke bestanden om te upgraden. Houd er echter rekening mee, dat de upgrading betekent handmatig zult u niet in staat zijn om toegang te krijgen tot en het gebruik van vorige bestanden die niet werden opgewaardeerd.

4 Verwijder alle bestanden die u niet langer nodig om ervoor te zorgen dat er geen verwarring als je nodig hebt om te herstellen of later verplaatsen van bestanden. Dit wordt beter met de hand gedaan, nadat je Quicken verlaten. Doe dit alleen als je zeker weet welke bestanden u nodig hebt om te vernietigen door simpelweg te kijken naar hun namen, zoals u niet in staat zal zijn om ze te openen om te kijken wat ze bevatten.

5 Finish alle updates op uw computer voordat u probeert de online functies te gebruiken.

6 Herstart de computer, en reset uw online verbinding.

7 Meld u aan en laat Quicken voor alle internetgebruikers bestanden die worden gebruikt om uw account te beheren werken.

Hints

  • Download upgrades van het internet als ze beschikbaar zijn. Dit zal het gemakkelijker maken om uw bestanden bij te werken, zoals het programma eerdere versies van Quicken zal erkennen en het opzetten van de juiste instellingen voor het systeem soepel te laten verlopen.