How to Run Linux op een Acer Laptop

Acer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van lagere kosten computers voor consumenten. Linux is een open source besturingssysteem dat iedereen kan downloaden en gebruiken voor gratis. Er zijn honderden verschillende versies van Linux, maar draait ze op de Acer wordt allemaal gedaan door hetzelfde proces. Running Linux is anders dan het installeren, want met Linux uit de schijf wordt gedaan en er geen wijzigingen worden aangebracht in de computer.

instructies

Het maken van een Linux Disc

1 Start uw favoriete web browser en het gebruik van een zoekmachine, zoals Yahoo, Bing of Google, om een ​​versie van Linux die u wilt downloaden. (Als je je niet kunt vinden, zie Bronnen voor een paar verschillende Linux-downloads.)

2 Download Linux. De Linux-bestand dat u downloaden zal worden in de "ISO" formaat, zodat je het kunt branden rechtstreeks naar een cd of dvd met Windows 7. Dubbelklik op het ISO-bestand als het klaar is met het downloaden van de ISO branden hulpprogramma te starten.

3 Plaats een lege cd of dvd in de brander. Wijs uw schijf een naam in de doos geleverd via de ISO branden nut en klik op de knop "Volgende". Windows zal je Linux schijf te maken.

running Linux

4 Plaats je Linux schijf in uw laptop schijfstation (of als je gewoon verbrand, laat het in het schijfstation) en draai de Acer computer uit.

5 Schakel de Acer computer weer in en druk op de spatiebalk snel totdat u het bericht 'Druk op een toets om op te starten vanaf schijf. " Op dat punt, druk op een toets op het toetsenbord en de computer zal opstarten met de Linux-disc.

6 Selecteer de woorden "Run of installeren van Linux," waarbij "" is de distributie van Linux je ervoor kiest om te downloaden. Druk op "Enter" wanneer je die tekst hebt geselecteerd. Linux zal beginnen en u in staat om Linux te draaien op uw Acer computer zal zijn.