Firefox Houdt Opening Tabs & omleiden Me

Firefox Houdt Opening Tabs & omleiden Me


Als Mozilla Firefox houdt het openen van tabbladen en het ombuigen van je zoekopdrachten op internet, wordt de computer geïnfecteerd met een browser kaper. Browser hijackers kunnen uw veiligheid in gevaar brengen en leiden tot een gastheer van extra problemen. Gelukkig kunt u een browser kaper van uw computer te verwijderen en te voorkomen dat deze terugkeert.

browser Kaper

Browser hijackers, ook bekend als redirect virussen en hijackware, de controle van uw webbrowser. Over het algemeen gaat het hier om het wijzigen van uw browser homepage en het ombuigen van je zoekopdrachten op internet om ongewenste websites. Browser hijackers zijn geïnstalleerd door middel van Trojaanse paarden en vaak komen verbonden aan anti-malware programma's rogue. Bijvoorbeeld, de Tazinga browser kaper komen verbonden aan Antivir Solution Pro en Antimalware Doctor. Tazinga omleidingen uw zoekopdrachten op internet en dan lanceert een rogue anti-malware programma, dat probeert u te overtuigen om de "volledige versie" van het programma te kopen om de browser kaper te verwijderen.

andere symptomen

Naast een veranderde homepage en doorgestuurd zoekopdrachten Internet, kan browser hijackers tabbladen te openen, pictogrammen toevoegen aan uw bureaublad, verander je desktop wallpaper en ongevraagde pop-up advertenties weer te geven. Bovendien zijn alle browser hijackers vertragen uw computer en het verminderen van uw beschikbare systeemgeheugen.

Verwijdering

Browser hijackers kunnen worden verwijderd door het uitvoeren van een volledige systeemscan met behulp van een up-to-date anti-malware programma. Verschillende gratis anti-malware programma's zijn online beschikbaar, waaronder Microsoft Security Essentials, Avast! Free Antivirus en AVG Free Antivirus. Als de browser kaper veroorzaakt zoveel problemen dat u geen toegang tot uw anti-malware programma, overweeg dan het uitvoeren van de anti-malware programma in de veilige modus. Om dit te doen, start u de computer aan en druk op F8 totdat het venster "Geavanceerde opstartopties" verschijnt. Kies 'Veilige modus' uit de lijst met opties en druk op "Enter." Zodra het Windows-besturingssysteem is geladen, voert u een volledige systeemscan als normaal.

het voorkomen

Om te voorkomen dat de browser hijackers infecties van uw computer in de toekomst, voert een anti-malware programma met real-time bescherming te allen tijde. Daarnaast zet de Windows Firewall. Om dit te doen, klikt u op "Start", "Configuratiescherm," type "firewall" in het zoekveld en klik op "Windows Firewall." In het linkervenster van de Windows Firewall, klikt u op 'Windows Firewall in- of uitschakelen "," Turn On Windows Firewall "en" OK ". Tot slot, gebruik uw gezond verstand bij het surfen op het web. Klik niet op pop-ups en vermijd locaties bekend van malware, zoals pornografische sites en get-rich-quick sites.