Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-bestand

Hoe kan ik tekst toevoegen aan een PDF-bestand


Tijdens het bewerken van PDF-bestanden kan lastig zijn, kunt u eenvoudig tekst toevoegen aan een PDF-bestand met behulp van verschillende gratis methoden. Als je alleen nodig hebt om annotaties toe te voegen aan de marges van het document of spaties, kunt u een online of desktop-editor te gebruiken zonder dat verpest de lay-out van uw document. Als u tekst in het midden van het document lichaam toe te voegen, moet u Zorg dat u uw document niet om te gooien van de aanpassing. PDF-bestanden met meerdere kolommen en andere geavanceerde opmaak algemeen niet houden goed om opnieuw te formatteren.

instructies

Online PDF Editors

1 Een bezoek aan een website, zoals PDFEscape, PDF Buddy of PDFZen (links in Resources). Deze sites bieden gratis diensten die goed werken voor een eenvoudige PDF bewerkingen, hoewel meer diepgaande wijzigingen waarschijnlijk een desktop-gebaseerde editor nodig. Klik op de knop uploaden op de hoofdpagina van de site naar een PDF-bestand naar de editor te uploaden.

2 Selecteer de "Text" tool, klikt u op een gebied van de PDF waar u tekst wilt toevoegen en typ wat tekst toe te voegen aan het document. Elk van deze online PDF editors werkt in wezen op dezelfde manier. U kunt ze gebruiken om tekst te wissen, aantekeningen toevoegen en formulieren, maar de lay-out van het document niet te veranderen.

3 Klik op "Download" om de geannoteerde PDF-bestand op te slaan op uw computer. Elk van deze sites biedt haar diensten gratis zonder de noodzaak om een ​​account aan te maken, zodat u niet hoeft aan te melden voor het downloaden van uw PDF.

Desktop Editors

4 Download een gratis PDF-editor zoals PDF24 Schepper, PDFEdit of Free PDF Editor (links in Resources). Deze programma's bieden meestal dezelfde functies als de online PDF-editors, hoewel PDF24 Schepper heeft een paar extra functies, zoals de mogelijkheid te splitsen en samenvoegen van bestanden. Met deze functie kunt u tekst naar het midden van een document toe te voegen zonder bestaande tekst te wissen.

5 Start uw PDF-editor en klik op "Open" om een ​​PDF-bestand te laden. interface van elk programma beschikt over een soortgelijk menu knoppen in de werkbalk dat werkbalkmenu een tekstverwerker's lijkt. De knop Open in elke toepassing ziet eruit als een folder icoon.

6 Selecteer de "Text" tool, klikt u op een leeg gebied van het document en typ de tekst die u wilt toevoegen. Het bewerken van PDF-bestanden met behulp van de grafische editing tools werkt net als een tekstdocument te bewerken in een tekstverwerker, behalve dat PDF-bestanden hebben niet lijn nummers, zodat het klikken op de document lichaam beweegt de cursor op basis van relatieve afmetingen van het document.

7 Klik op "Nieuw" om een ​​nieuw document te maken als u PDF24 Schepper. Splits uw PDF-document door met de linkermuisknop te klikken op een pagina te slepen naar het nieuwe document en los te laten. Met behulp van deze methode kunt u tekst naar het midden van een document toe te voegen zonder verlies van de opmaak. Twee documenten drag bladzijden samenvoegen van het ene document naar het lege gebied aan het einde van het andere document.

Hints

  • Met een desktop PDF-editor, kunt u een lettertype op uw computer te kiezen, terwijl een web-based editor biedt slechts een kleine selectie van standaardlettertypen van uw browser. Tenzij uw PDF-document bevat Arial of Times New Roman fonts, moet u een desktop-editor gebruiken om het origineel.