Hoe je Word-documenten die niet kunnen worden gekopieerd Maak

Hoe je Word-documenten die niet kunnen worden gekopieerd Maak


In deze steeds gedigitaliseerde wereld, wordt het steeds moeilijker om onze informatie te beschermen. Het hulpprogramma van Microsoft Windows Rights Management Services (RMS) kunnen helpen bij de bescherming van Word-documenten en houd ze worden opgeslagen of gekopieerd. Het document wordt beschermd tegen de meeste mensen, hoewel de bepaalde informatie dief manieren om rond deze veiligheidsmaatregelen zal hebben.

instructies

Installeer RMS

1 Klik op de knop Start als u gebruik maakt van Windows XP. (Als u Windows Vista of Windows 7, kunt u doorgaan naar de sectie van dit artikel getiteld "Enact Protection." RMS al op Vista en 7 geïnstalleerd) Klik dan op 'Configuratiescherm'.

2 Open "Software", kies dan "Nieuwe programma's toevoegen." Scroll naar beneden de lijst met programma's tot je overkomen "Windows Rights Management Services Client." Klik op 'Toevoegen'. Dit zal RMS SP1 te installeren op uw computer.

3 Zorg ervoor dat dit op uw gehele netwerk of op elke computer die nodig hebt om uw vertrouwelijke document te bekijken is geïnstalleerd. Computers zonder RMS SP1 zal niet in staat zijn om het document bekijken of bewerken.

Enact Protection

4 Open het Word-document. Zorg ervoor dat u alle bewerkingen hebt voltooid en het is net zoals je zou willen worden bekeken. Klik op het icoon van Microsoft Office in de linkerbovenhoek, scroll naar beneden naar "Prepare" en vervolgens "Machtiging beperken." Een prompt zal verschijnen, met het verzoek dat u in te loggen met uw Windows LiveID.

5 Log in of maak een Windows LiveID. Klik op "Niet Verdeel" op het scherm na uw login.

6 Klik op het vakje met het label "Beperk de toestemming om dit document." Op dit moment kunt u e-mailadressen van degenen die u wenst te kunnen lezen of het document te wijzigen in te voeren.

7 Klik op "Meer opties" voor bepaalde gebruikers volledige controle geven. Voor anderen mogelijk te maken volledige controle over het document, zetten hun e-mailadressen in de Volledig beheer niveau met behulp van de drop-down menu. Als u de enige persoon in de volledige controle zijn, voer alleen uw e-mailadres in.

8 Klik op "OK" te vergrendelen in de bescherming van uw document nadat u machtigingen hebt bepaald.

Hints

  • Windows Rights Management beschermt niet tegen allerlei informatie diefstal, dus blijven om voorzichtig te zijn met de distributie van uw document.