Wat zijn de kenmerken van Microsoft OneNote?

Microsoft OneNote biedt gebruikers een enkele oplossing voor het samenstellen van tekst, foto's, digitale 'handschrift', video's en audio-opnamen. Gebruikers organiseren van deze componenten in notebooks, die kan worden gedeeld met vrienden.

Geschiedenis

Microsoft OneNote voor het eerst uitgebracht in 2003 als een metgezel voor tablet-pc's, die werden goed uitgerust om te profiteren van zijn handschrift functies. OneNote is sindsdien gezien ruimer gebruik in meer algemene-notities instellingen.

Kenmerken

OneNote is als een drie-ringband, zodat u geschreven en opgenomen notities op te slaan op een plaats. U kunt deze notities zoals jij dat wilt en verwijzing andere nota's of websites met behulp van hyperlinks te organiseren. OneNote maakt het ook u en uw vrienden om tegelijkertijd te werken aan een project van verschillende computers.

voordelen

Sinds OneNote updates in real-time, kunnen gebruikers in verschillende delen van de wereld er zeker van zijn dat ze kijken naar dezelfde informatie, zonder zich zorgen te maken over het hebben van de nieuwste versie van een document.

overwegingen

OneNote's .one bestandsformaat is eigendom en kan niet gelezen worden door open source alternatieven. In tegenstelling tot andere Microsoft Office-programma's, kan je niet werken op een OneNote-document, tenzij je OneNote.

alternatieven

Verschillende alternatieven voor OneNote bestaan, met name Evernote en Google Wave. Deze programma's missen een aantal van de functionaliteit OneNote's. Wave, bijvoorbeeld, maakt real-time samenwerking, maar biedt geen ondersteuning handgeschreven invoer.