Wat zijn de kenmerken van een handheld computer?

Een handheld computer kan dezelfde functies die zijn gevonden op een desktop computer. Echter, een handheld computer is niet zwaar en omvangrijk als een desktop computer is. Enkele van de functies die u kunt profiteren van een handheld computer zijn onder andere toegang tot uw e-mail accounts, en het werken aan spreadsheets of tekstdocumenten.

Kenmerken

Veel handheld computers stellen u in staat om muziek te downloaden van aanbieders, zoals Napster en iTunes. U kunt ook films en tv-programma's te kijken.

Functie

Sommige handheld computers hebben multimedia en sms-mogelijkheden. Andere functies handheld computers kunnen hebben omvatten wereld klokken en rekenmachines.

types

Er zijn verschillende soorten van handheld computers, zoals enterprise digital assistants, e-book readers, MP3-spelers en digitale videocamera's.

overwegingen

Sommige handheld computers ondersteunen Bluetooth-technologie. Overweeg de aanschaf van accessoires, zoals een Bluetooth stereo headset, want je zult op de weg.

voordelen

Handheld computers geeft u flexibiliteit in dat je niet hoeft te worden beperkt tot een kantoor. Met zijn draadloze mogelijkheden, dan kunt u altijd en overal te werken.

Grootte

Handheld computers variƫren in grootte van volumineus aan het zijn slank. Sommige van de afmetingen kan ongeveer 2 inch (breedte) van 4 inch (hoogte).

Identificatie

Handheld computers komen in verschillende kleuren, variƫrend van wit tot zilver-zwart. Ze kunnen ook een rubberen textuur.