Hoe DVD converteren naar Portable Media Player

Hoe DVD converteren naar Portable Media Player


De Sony PSP is een draagbare mediaspeler / video game console die werd uitgebracht in 2005. Het speelt MP4 en AVI-videobestanden. Als u een grote dvd-bibliotheek, kan je nog kijken naar uw films onderweg met je PSP, maar je moet ze eerst te converteren naar de juiste PSP-formaat. Er zijn veel verschillende programma's die dit kan doen, maar er zijn drie die misschien wel de meest efficiƫnte zijn.

instructies

1 Download een conversie-programma (zie bronnen). Plaats de dvd in de computer optische schijf.

2 Installeer en open Arcsoft MediaConverter en klik op de knop "Add video file" in het hoofdmenu. Een nieuw venster verschijnt. Klik op uw dvd-drive uit de lijst met beschikbare stations en klik op "OK" om de schijf in het programma te laden. U gaat terug naar het hoofdmenu. Klik op het pictogram PSP aan de linkerzijde naar de PSP conversie profiel te laden. Klik op "Start" om uw video te converteren.

3 Installeer en open Daniusoft PSP Converter en klik op de "Load file" knop. Vind uw dvd uit het venster dat verschijnt en selecteer deze om het in het programma te laden. Klik op de "Target path" link en kies een plek om de nieuwe video op te slaan. Klik op "OK" en "Start" om uw video te converteren.

4 Installeren en te openen DVD Decrypter en klik op het menu "Mode" aan de bovenkant van het hoofdmenu. Klik op "IFO" en klik op het menu 'Extra'. Wijzig file-splitsing aan niets. Klik op het tabblad 'stream processing' en inschakelen. Klik op het eerste videobestand onder het tabblad en klik op het icoon "Bestemming" in het hoofdmenu. Klik op de groene pijl om de film naar de computer rippen. Wanneer het programma is voltooid, installeert en een open PSP Video 9. Klik op "Video file" en selecteer uw video van het venster dat verschijnt. Noem de nieuwe video-bestand en klik op de knop "Start converteren" om uw video te converteren naar PSP.