Hoe kan ik de Network Security Key Box Pop Up?

Je kunt niet normaal zien de beveiligingssleutel die u gebruikt om verbinding te maken met uw thuisnetwerk. Windows maakt gebruik van een beveiligingssysteem waarbij beveiligingssleutels en wachtwoorden worden verduisterd als je ze typt. U kunt echter, veranderen de instellingen van Windows 'als u wilt ervoor zorgen dat uw beveiligingssleutels om zichtbaar te zijn als je hun eigenschappen te bekijken. Zodra u deze instellingen wijzigt, zal uw WPA2 Personal, 802.1x of WPA-2 Enterprise security sleutel pop-up met de rest van de instellingen van uw netwerk.

instructies

1 Klik op "Start," type "Netwerkcentrum" in het zoekvak en klik vervolgens op de "Network and Sharing Center" entry die verschijnt.

2 Wijs met de muiscursor naar de linkerkant van het venster dat opent en klik op "Draadloze netwerken beheren."

3 Klik met de rechtermuisknop uw draadloze netwerk en klik op 'Eigenschappen'.

4 Klik op het tabblad "Security" als de "Wireless Network Properties" dialoogvenster verschijnt.

5 Klik op het witte vakje aan de linkerkant van de "tekens Show" toegang tot de beveiligingssleutel van uw netwerk weer te geven.

Hints

  • U kunt ook het beheer van aansluitmogelijkheden voor elk netwerk dat je ooit hebt aangesloten op de "Draadloze netwerken beheren" dialoogvenster. Windows onthoudt netwerken die u een beveiligingssleutel voor en je kunt die toetsen, maar ook zien.
  • U kunt het type beveiligingssleutel u in één oogopslag zien door te kijken naar de rechterkant van de naam van uw netwerk in de "Draadloze netwerken beheren" dialoogvenster.