After Effects Oude film Tutorial

Adobe After Effects is gebruikt voor de komende jaren een breed scala aan post-productie-effecten om films en tv-shows toe te voegen. De laatste jaren is men vroeger verbazingwekkende video produceren voor het web ook. Een effect dat is bijzonder indrukwekkend is om modern materiaal te nemen en te gebruiken After Effects om het een oud-film verschijnen. Wilt u dit effect in After Effects te maken, zijn er verschillende aspecten van het proces dat je nodig hebt om te overwegen.

Voorbereiding

U zult beeldmateriaal waarop u het effect kunt toepassen nodig. Hoewel het formaat is niet belangrijk (kan je het hebt gemaakt met een digitale camcorder en geladen op uw computer) moet je proberen om het onderwerp en de scène in de geest van het effect dat u solliciteert houden. Als uw "oude film" footage toont een moderne computer, een schotelantenne of zelfs moderne kleding, zal het de illusie dat u wilt maken te vernietigen.

Je moet ook om te laden op uw computer een aantal oude 8 mm-stijl beelden van de ontwikkelde lege witte frames die krassen en stof op hen hebben.

Het creëren van het Effect

Open After Effects en beginnen met een nieuw project. Laad je belangrijkste video en je oude blanco materiaal in de "Bin." Sleep vervolgens de belangrijkste beelden op de tijdlijn te plaatsen tegen het nulpunt. Vervolgens sleep je lege beelden in de tijdlijn op de top van uw andere beeldmateriaal. In de weergave die u alleen de lege beelden te zien. Klik op de "Mode" van de blanco laag en veranderen van "Normal" naar "Multiply." Nu kunt u uw originele beelden zien door de lege footage, waardoor het stoffig en krassend verschijnen.

Verfijning van het Effect

Echter, kan het effect worden verbeterd. Ga naar "Layer" en vervolgens "Nieuw" en klik op "aanpassingslaag." Selecteer "Effect" en vervolgens "Aanpassen" en klik op "Hue / Saturation." In het dialoogvenster dat wordt geopend, klikt u op de knop colorize. Verander de "Hue" en "Saturation" ieder tot 25. Dit geeft de beelden een verschoten uiterlijk.

Het toevoegen van vage randen zal ook de illusie van oude film te verhogen. Doe dit door te gaan naar "Edit" en "dupliceren" om de belangrijkste beelden kopiëren selecteren. Dan, met de kopie geselecteerd, dubbelklikt u op de "Elliptical Mask" tool. Dit automatisch een ronde masker toe te voegen aan de beelden. Ga naar "Effecten" en vervolgens "Blur" en klik op "Fast Blur." Maak de instelling 25 en klik op "Herhaal de Edge Pixels." Open de "Mask" eigenschappen in het kader van de belangrijkste laag en verander de "Mode" van het masker om "af te trekken." De randen zijn nu vervaagd.