Hoe maak je een PHP-code uit te voeren in een WordPress bericht

WordPress is een populaire open-source bloggen en content management platform geschreven in PHP. Om veiligheidsredenen heeft WordPress standaard niet toestaan ​​dat PHP-code worden uitgevoerd vanuit een post. Om PHP code uitvoeren in een post, moet u een plug-in installeren en volg de instructies in de plugin voor de syntaxis te gebruiken bij het opgeven van de PHP-code.

instructies

1 Selecteer een plugin waarmee je PHP code binnen een WordPress-functie draaien (zie bronnen). Download en installeer de plugin.

2 Meld u aan bij WordPress als de "admin" gebruiker. Klik op "Plugins" van het Dashboard menu. Vind de plug-in die u hebt geïnstalleerd en klik op "Activeren" onder zijn naam aan te kunnen.

3 Maak een nieuw bericht door kloksnelheid "Add New" onder "Berichten." Voer een titel voor de post in de ruimte die het label "Enter title here" en voer de tekst voor de post in de grote witte doos.

4 Voer de PHP-code die u wilt binnen de post op te nemen. Neem de speciale opening en sluiting labels of shortcodes, zoals beschreven in de handleiding van de plug-in die u hebt geselecteerd. Klik op 'Publiceren' om de post te publiceren.

5 Klik op de naam van de blog in de linker bovenhoek van het scherm om naar de blog van de eerste pagina. Bekijk het bericht dat je zojuist hebt gemaakt en testen om te zorgen dat de PHP-code wordt uitgevoerd door de plugin.