Het instellen van de Tijdzone van Unix

Het UNIX-besturingssysteem werd ontwikkeld door AT & T in de jaren 1960 en heeft een hoge mate van populariteit bij gebruikers die een besturingssysteem dat is flexibeler en meer draagbare dan die van de meer populaire Apple en Microsoft corporaties eisen gehandhaafd. Het gebruik van UNIX is vrij eenvoudig als je eenmaal onder de knie te krijgen. Hier ziet u hoe de tijdzone in UNIX te stellen.

instructies

1 Zet uw machine aan en zoek de tijdzone-bestand. U kunt dit doen door het invoeren van "command / etc / TIMEZONE."

2 Zoek de regel in dit bestand dat aangeeft welke tijdzone u bent de klok is ingesteld. Het zal er zo uitzien: TZ = US / Pacific. In dit voorbeeld wordt de tijdzone de Pacific tijdzone van de VS

3 Wijzig de waarde van de tijdzone naar de gewenste tijdzone. Dit kan bijvoorbeeld US / Eastern. Het is belangrijk om te weten welke tijdzone u zich in, zodat de tijdzone functie correct kan worden ingesteld.

4 Herstart je computer om de wijzigingen door te voeren. Afsluiten en start de computer opnieuw op te starten. Dit zorgt ervoor dat de klok van de computer te resetten en tonen de juiste tijdzone.

Hints

  • Kijk in het bestand "/ usr / share / lib / zoneinfo / VS" om een ‚Äč‚Äčlijst van Unix-aanvaarde waarden voor de tijdzone lijn te vinden.
  • Niet zomaar uw computer uitzet. Je moet een echte UNIX shutdown te voltooien voor uw tijdzone wijziging door te voeren.