Hoe maak je een JPG Into een Swatch Palette Make

Wanneer één enkel beeld is niet genoeg om je creatieve, versieren, publiceren of ander kunstwerk behoeften te voldoen, zet een JPG om te werken als de basis voor een palet staal. Met behulp van een eenvoudige computer grafisch programma, zoals Paint die wordt meegeleverd met alle Windows-besturingssystemen, kunt u een enkele afbeelding om te zetten in een betegelde blik, vergelijkbaar met een argyle of Andy Warhol herhalend patroon. Met Paint krijg je volledige controle over de grootte van uw monster en hoe de afbeeldingen worden weergegeven in het palet patroon.

instructies

1 Lancering Microsoft Paint. Klik op de drop-down pijl in de linkerbovenhoek van het werkgebied en selecteer 'Openen'. Blader naar de JPG om te zetten in het palet staal en dubbelklik erop.

2 Klik op de "Resize" knop op het lint. Wanneer het venster "Resize en Skew" opduikt zorg ervoor dat de "Percentage" radio knop is geselecteerd. Voer een getal kleiner dan 100 in de of "Vertical" box top "horizontale". Dit is optioneel - het zal de JPG terug te brengen tot een kleiner formaat, ideaal voor tegels, mozaïeken of andere artistieke stalen. Klik op de knop "OK" om de kleinere JPG bekijken.

3 Klik drop-down menu van de knop "Select" en kies "Alles selecteren." Toen de blauwe stippellijn rond de afbeelding klikt u op de knop "Kopiëren" op het lint.

4 Klik op de linker drop-down pijl en kies 'Eigenschappen'. Typ de afmetingen van het staal in de "breedte" en "Height" vakken zoals "18" en "24", respectievelijk voor een poster formaat. Zorg ervoor dat de "Inches" radio knop is geselecteerd. Klik op de knop "OK". De Paint canvas strekt zich met witte ruimte rond de oorspronkelijke JPG.

5 Klik op de "Plakken" knop op het lint en een kopie van de JPG's toebereid. Sleep deze op zijn plaats direct naast de eerste het creëren van het begin van een rij.

6 Blijf de "Plakken" exemplaren van de JPG-knop en sleep vastklikken totdat het staal is voltooid.

7 Klik op de linker pijltje en selecteer "Opslaan als." Typ een naam voor het staal en klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Zodra u een kopie van de JPG plakken op de staal klik niet op af totdat je het op zijn plaats. Vanwege beperkte functionaliteit Paint is het niet aankan lagen en daarom denkt dat als je eenmaal op weg een artikel, het is op de juiste plaats. Het wordt dan onbeweeglijk of ontoegankelijk.