Hoe te verwijderen van een Secondary Site Van SCCM

System Center Configuration Manager (SCCM) is een product van Microsoft waarmee de informatietechnologie (IT) professionals om een ​​verscheidenheid aan onderhoud functies van netwerkinfrastructuren organisaties beheersen. Deze variëren van software-implementaties, server en client-updates voor software distributie via mobiel of virtuele omgevingen. Secundaire plaatsen worden gebouwd onder een bovenliggende primaire plaats, meestal met als doel het verminderen van de bandbreedte van de bovenliggende site. een tweede locatie verwijdert, alle gegevens met betrekking tot de het, met inbegrip van middelen binnen de configuratie manager van de bovenliggende site. U kunt een secundaire site te verwijderen door middel van de juiste ingebouwde wizard.

instructies

1 Meld u aan om het systeem als een beheerder en start de System Center Configuration Manager-console.

2 Vouw de "Site Database" en "Site Management" nodes van mapstructuur het linkervenster's.

3 Ga door met de sub-mappen die overeenkomen met de <website code of sitenaam>, <secundaire plaats code of secundaire sitenaam> uitbreiden.

4 Klik met de rechtermuisknop op de <secundaire plaats code> die u wilt verwijderen en kies "Delete" uit het drop-down menu. De delete-wizard wordt geopend.

5 Kies de optie 'Verwijderen' als u wilt dat de gegevens van de secundaire site uit de bovenliggende site te verwijderen. De secundaire site middelen en componenten zullen niet van de server systeem van de secundaire sites 'worden verwijderd.

6 Kies het "verwijderen deze site" optie als u de secundaire plaats van zowel de bovenliggende site en de secundaire server volledig te verwijderen.

7 Klik op "Next" en klik op "Finish."