Kunt u downloaden van foto's van een V Cast Phone op een Mac?

Kunt u downloaden van foto's van een V Cast Phone op een Mac?


De V CAST-netwerk is speciaal ontworpen voor de toegang tot en het delen van video, audio en beeldinhoud. Dit kan betekenen dat de toegang tot content van het internet naar uw telefoon, evenals het opslaan van foto's die u met uw camera hebt gemaakt op uw desktop computer. Als je een Mac hebt, zul je in staat zijn om de V CAST service te gebruiken en op te slaan uw foto's van uw telefoon naar uw computer - hoef je alleen maar om ervoor te zorgen dat je een paar dingen om het systeem goed te laten werken te krijgen.

systeemvereisten

Alleen Mac-gebruikers met specifieke systemen kunnen toegang krijgen tot de V CAST-netwerk, dus zorg ervoor dat je Mac te controleren voordat u investeren in de service. Ten eerste, moet u een Intel-processor en een minimum van 100 megabyte van de harde schijf naar de V CAST software te installeren. U vindt hier ook een minimum van 256 megabyte aan RAM-geheugen nodig hebben, en zijn met Mac OS X 10.5 of hoger. Daarnaast moet u QuickTime 6 of hoger.

controleer Computer

Mac-gebruikers hebben een relatief eenvoudige manier om te controleren of zij over de nodige items op hun computers. Klik gewoon op het pictogram 'appel' in de linkerbovenhoek van de computer en klik vervolgens op "Over deze Mac." U zult het type processor, versie van het besturingssysteem en het type processor dat daar vermeld zien. Door te klikken op 'Meer informatie', kunt u meer informatie over het RAM-geheugen en ruimte op de harde schijf van uw computer te zien. Om informatie over uw QuickTime versie, type "QuickTime" in de Finder te krijgen in de rechterbovenhoek van uw computer, opent u QuickTime en klik vervolgens op "QuickTime Player" in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op 'Over QuickTime Player. "

media Manager

De software die het mogelijk maakt uw V CAST telefoon en je Mac te "praten" met elkaar is de V CAST Media Manager. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat uw Mac is compatibel downloaden "desktop" app uit de Verizon V CAST website. Zodra u het op uw computer is geïnstalleerd,
moet u een USB-poort beschikbaar om uw apparaat aan te sluiten op uw computer. De telefoon moet komen met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer.

compatibele telefoons

Houd er rekening mee dat alleen maar omdat je Mac computer compatibel is met V CAST, betekent niet dat uw telefoon compatibel is met V CAST zal zijn. Volgens Verizon, niet alle telefoons zijn compatibel met bepaalde vormen van video, foto's of muziek - en niet alle telefoons zijn compatibel met zowel de desktop-app en de mobiele app. Om een ​​idee wat je beperkingen kunnen krijgen, controleer dan de Verizon V CAST Desktop App ondersteund en V CAST Mobile App Compatible pagina's.