iWeb 08 HTML-code voor Go Daddy

iWeb 08 HTML-code voor Go Daddy


IWeb is een Web development applicatie die wordt geleverd met vele distributies van Apple's productiviteit iLife-applicatie suite. In tegenstelling tot de ontwerpen in de meeste andere web development programma's, het ontwerpen in iWeb wordt gedaan met behulp van een grafische gebruikersinterface. Zodra de website is ontworpen om uw wens, iWeb genereert de HTML-code voor de website. Als u de HTML-code voor een Go Daddy website te maken, kunt u dit direct in iWeb '08 te doen, net zoals u zou doen in een andere versie van iWeb.

Het creëren van een Project

Voordat u uw website kunt ontwerpen of de inhoud als HTML en CSS-bestanden te exporteren, moet u een project voor de website te maken. Om dit te doen, start u de iWeb-toepassing. Als dit de eerste keer met behulp van iWeb, wordt u begroet met een welkome venster dat sommige van de functies iWeb's Home. Sluit het welkom venster, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer de optie "Nieuwe Site". Selecteer een sjabloon voor uw website uit de lijst met beschikbare sjablonen en klik op de "Kies" knop om het nieuwe project te creëren.

Het ontwerpen van de website

Je ontwerpt de pagina's van uw website met grafische user interface en een assortiment van gereedschappen iWeb's. U kunt invoegen audio, video's en foto's in uw website en sleep ze naar de gewenste locatie, zoals in vorige versies, maar iWeb '08 introduceert ook de mogelijkheid om widgets als YouTube en Google Maps te voegen direct in de code van uw website. U kunt ook toevoegen tekstvakken en vormen en de kleuren en lettertypen van de onderdelen van de website aan te passen. Geen HTML of CSS kennis nodig is om een ​​website met behulp van iWeb '08, alleen de mogelijkheid om te wijzen, klikken, slepen en neerzetten te creëren.

Exporteren van de HTML-code

Zodra u de website naar uw wens met GUI iWeb '08's hebben ontworpen, kunt u de website exporteren naar HTML-bestanden die kunnen worden geüpload naar Go Daddy's servers. Om dit te doen, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer de "Publiceren naar een map ..." optie. Klik op de optie "Desktop", gevolgd door de knop "Nieuwe map". Voer de naam van de website in de daarvoor bestemde ruimte en klik op de knop "Create". Markeer de map en klik op de knop 'Kies' en de iWeb website zal worden opgeslagen als HTML. In latere versies van iWeb '08, de "Publiceren naar een map ..." optie werd vervangen door de optie 'Publiceren volledige site ", maar beide opties hebben dezelfde functie.

Met behulp van de HTML Met Go Daddy

Zodra de iWeb website is als HTML is opgeslagen, moet u de bestanden met behulp van een FTP-hosting applicatie uploaden. Er zijn een aantal ftp hosting applicaties beschikbaar, zoals FileZilla, CyperDuck en Fetch. Bij het uploaden van de bestanden, moet u uw FTP-gebruikersnaam en FTP-wachtwoord, de URL van uw website en de website van de FTP-host locatie weten. Na het uploaden, zal de iWeb HTML zichtbaar als een website op het internet.