Hoe maak je uitschakelen een achtergrond in Windows Remote Desktop

Hoe maak je uitschakelen een achtergrond in Windows Remote Desktop


Remote Desktop is een Windows-applicatie waarmee je op afstand toegang en een netwerk machine besturen. Als het netwerk machine heeft een achtergrond afbeelding set, het geheugen en de bandbreedte die nodig is om dit beeld weer vertraagt ​​prestaties. de achtergrond afbeelding uitschakelen bij het aansluiten op een Extern bureaublad-machine helpt bij het verbeteren van de prestaties en de snelheid van de verbinding met de machine. Dit wordt bereikt in uw beleid editor.

instructies

1 Klik op de "Start" Windows-knop op de computer waarop Remote Desktop en voer "gpedit.msc" in het tekstvak Zoeken. Dit opent het beleid editor.

2 Klik op de "Beleid voor lokale computer" aan de linkerkant. Dit vergroot een lijst met opties. Klik op "Computer Configuration ',' Administrative Templates ',' Windows-onderdelen" en vervolgens "Terminal Services."

3 Dubbelklik op "Handhaven Verwijdering van Remote Desktop Wallpaper" gelegen in het middelste deelvenster details. Selecteer "Enable" en klik op "OK." Dit bespaart uw instellingen en schakelt het behang op de Remote Desktop machine.