Hoe je links toevoegen aan Wallpaper

Hoe je links toevoegen aan Wallpaper


Staren imago van uw achtergrond bij is niet de enige gebruik van uw desktop wallpaper - de achtergrond van uw computer kan meer interactief dan je denkt. Omdat u een document webpagina (een ".html" bestand) als je achtergrondafbeelding kunt laden, kunt u een web-pagina's tellende document, dat links naar websites die u regelmatig bezoekt bevat construeren. Dan, door te klikken op de link op uw behang, uw web-browser zal de pagina die u hebt geklikt openen.

instructies

1 Open Notepad, door te gaan naar "Start> Programma's> Bureau-accessoires> Kladblok."

2 Typ de volgende HTML-code in uw links te maken:
<a href="http://www.google.com"> Google </a> <br>
<a href="http://gmail.com"> Mijn Email </a> <br>

Indien u wilt verschillende links toe te voegen, typt u het adres van de pagina in de "a href =" sectie en de titel van de link na de ">".

3 Ga naar 'Bestand', 'Opslaan als', sla je het bestand met de naam "my_wallpaper.html" en opslaan in een plaats waar je zult herinneren.

4 Klik met de rechtermuisknop op een aantal lege ruimte op uw bureaublad en klik op "Eigenschappen" om het venster Weergave-opties te openen.

5 Klik op het tabblad 'Desktop' en klik op de "Browse ..." knop. Ga naar de map die uw HTML-bestand en klik op "Open", klik op "OK" in het venster Weergaveopties. U ziet uw links in de linker bovenhoek van uw bureaublad achtergrond. Klik op een link om het in uw webbrowser te openen.