Instellen tekstveld opties in Adobe Acrobat

Een tekstveld is vaak een belangrijk onderdeel van een formulier in Adobe Acrobat 8 ​​Professional. U kunt de beste resultaten van uw tekstveld te krijgen door terug te gaan en het instellen van de opties. De controle van de uitlijning, de waarde en andere functies van het tekstveld door het instellen van het tekstveld opties in Adobe Acrobat.

instructies

1 Start Adobe Acrobat 8 ​​Professional, en een bestaande PDF-document van uw bestanden die een tekstveld waarop u wilt de opties in te stellen bevat.

2 Kies het "tekstveld functie" van de werkbalk "Formulieren". Het is de zesde knop aan de linkerkant van de werkbalk. Alle tekstvelden in de open PDF zal nu worden geschetst in het zwart.

3 Klik met de rechtermuisknop op de top van het tekstveld dat u wilt om de opties van de set en kies "Eigenschappen" in het menu. Dit zal het "tekstveld Properties" dialoogvenster te openen. Klik op het tabblad "Opties" indien nodig.

4 Gebruik de drop-down lijst om een ​​uitlijning voor het tekstveld te kiezen. Dit is hoe de tekst wordt uitgelijnd wanneer de gebruiker typen in het tekstveld. Typ het bericht (indien van toepassing) die u wilt weergeven in het tekstveld voordat een gebruiker voegt tekst in de "Default Value" vak.

5 Vink de optie "Multi-line" om automatisch getypte tekst in het tekstveld wrap, de "Scroll lange" text optie te bladeren, zodat alle tekst zichtbaar is, de "Allow Rich Text Formatting" optie om gebruikers in staat om rich text toe te voegen, de "Beperk

tekens" om het aantal tekens dat een gebruiker kan typen in het tekstveld, het "Password" naar een gebruiker tekst sterretjes te beperken, de "wordt veld gebruikt voor file selectie" optie om een bestand toe te voegen, de "Controle spelling "optie om de spelling van de ingevoerde tekst en de check" Comb tekens "om de tekstgrootte te veranderen zodat de ingevoerde tekst gelijkmatig wordt verdeeld.

6 Klik op de knop "Sluiten" om het "tekstveld Properties" dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar uw Acrobat formulier.

Hints

  • U kunt de werkbalk "Formulieren" weer te geven, indien nodig, door te kiezen voor het menu "View", wijzend naar "Werkbalken" en te klikken op "formulieren."