Hoe toegang krijgen eSignal

Hoe toegang krijgen eSignal


eSignal is een online investeringsprogramma die nuttig zijn voor zowel professionele en niet-professionele handelaren is. eSignal gebruikers hebben toegang tot de citaten van de financiële markten over de hele wereld, en zijn in staat om een ​​breed scala van verschillende beleggingen te controleren, van voorraden futures. Hoewel je nodig hebt om een ​​abonnementsgeld te betalen, eSignal biedt een 30-dagen gratis trial voor niet-professionele handelaren.

instructies

1 Maak een nieuwe eSignal rekening door te gaan naar de eSignal registratiepagina; vind de link in het gedeelte Bronnen.

2 Download de eSignal installer uit de eSignal Products Download pagina, door het volgen van de geïnstalleerde link in de rubriek Resources.

3 Voer het eSignal installateur.

4 Installeer eSignal door het volgen van de aanwijzingen op het scherm. Wanneer u de 'instellingen Manager Connection Data "pagina te bereiken, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de tekstvelden. Double-check de gebruikersnaam en het wachtwoord om ervoor te zorgen dat ze correct zijn.

5 Open eSignal door te dubbelklikken op het icoon eSignal op uw bureaublad. Zorg ervoor dat u online bent en ten minste 2 GB RAM.