Royalty-vrije Agreements

Royalty-vrije Agreements


Voordat u op "downloaden en opslaan" op de volgende foto, video, nummer of bestand online bronnen, zorgen voor een goede licentierechten zijn verkregen om het gebruik van de media mogelijk te maken. Royalty-vrije licentie-overeenkomsten zorgen voor een breed scala van gebruik in meerdere vormen van media.

Licensing voorwaarden

Royalty-vrije Agreements

Download een royalty-vrije stukje van media en geniet van onbeperkt gebruik.

Royalty free-licenties van muziek, beelden en video heeft de breedste licentie van alle soorten licenties, zoals rechten beheerd en redactionele. Royalty-vrije licentie betekent dat een gebruiker kan betalen een nominale kosten voor een stuk van de media en hebben onbeperkt toegang tot het gebruik ervan.

Licensing Cost

Royalty-vrije beelden, muziek en videoclips zijn vaak veel goedkoper dan de rechten beheerd en redactionele beelden. Vooral bij het overwegen van de mogelijkheid om een ​​stukje van de media te hergebruiken, royalty-vrije beelden is de goedkoopste. De specifieke kosten variëren afhankelijk van het type medium en de bron waaruit het is verkregen.

Licensing Bronnen Voorwaarden

Er zijn veel plaatsen om royalty-vrije media te vinden op het internet. Enkele van de meest populaire websites bevat iStock, Getty, Punchstock en Corbis. Hoewel royalty free-licenties kan zorgen onbeperkt gebruik, zijn er soms bijzondere voorwaarden die moeten worden gevolgd, zoals contact opnemen met de oorspronkelijke eigenaar of eens niet om de media te gebruiken om een ​​product te onderschrijven.