Hoe maak je een PC voor $ 100 Build

Hoe maak je een PC voor $ 100 Build


Als personal computers worden meer geavanceerde, oudere onderdelen dramatisch dalen in prijs. Een PC-liefhebber op zoek naar een uitdaging kan nu bouwen aan een computer toren voor $ 100. De computer kan uitvoeren basisfuncties, zoals web-browsing en tekstverwerking, maar zal meer energie verbruiken dan de meer geavanceerde systemen.

instructies

Hoe maak je een PC voor $ 100 Build

1 Zoek uit gebruikte computerhardware online (probeer www.freecycle.org) en op de computer delen beurzen, vlooienmarkten en garage sales. Computers die anderen willen gooien zijn een goudmijn. U kunt de onderdelen oogsten en opslaan van de PC verstopt een stortplaats. Nieuwe goedkope componenten zullen moeilijk te vinden zijn, zoals de meeste retailers niet verouderde hardware in voorraad hebben. Controleer websites newegg.com en tomshardware.com zoals.

2 Voor tekstverwerking en surfen op het web, zal u een processor geklokt op ongeveer 500 MHz en RAM (random access memory) van 256 MB nodig. Deze zijn voldoende voor oudere versies van software programma's.

3 Hoe maak je een PC voor $ 100 Build

Op zoek gaan naar een tweedehands CRT-monitor. Dankzij de populariteit van LCD-monitoren, wordt de markt overspoeld gebruikt ipv de eens-standaard beeldbuizen. U kunt zelfs een goedkope CRT bij een kringloopwinkel.

4 Voorkomen dat het betalen voor de Windows door het installeren van de Ubuntu-gedistribueerde Linux besturingssysteem. Bezoek ubuntu.com om een ​​gratis exemplaar van een schijf gemaild naar je downloaden of te hebben. Ubuntu is een grafische besturingssysteem vergelijkbaar met Windows. U kunt het gebruiken om het internet, word-proces bekijken en bewerken van foto's. Het kan geen programma's ontwikkeld voor Windows draaien, maar veel vergelijkbare programma's zijn Ubuntu-gebaseerd is.

5 PCMech.com beschikt over een uitgebreide handleiding voor het bouwen van een computer. Alle componenten kunnen worden verbonden door schroeven of pluggen; solderen vereist.

Hints

  • Het kan goedkoper en gemakkelijker zijn om een ​​reeds gebouwde low-end PC te kopen dan te proberen je je eigen op te bouwen.
  • Bij het winkelen voor de gebruikte hardware, op zoek naar een garantie dat het product is nog steeds functioneel.