Hoe maak je een Bowing Emoticon

De buigen emoticon is populair in de Aziatische cultuur, waarbij buigen is een teken van eerbied en respect. Gebruikt wanneer u wilt een gevoel van aanbidding of respect relais, wordt het buigen emoticon gemakkelijk gemaakt met slechts drie letters. In tegenstelling tot veel andere emoticons, is de boog niet het gebruik van leestekens nodig, waardoor deze eenvoudiger en gemakkelijker te onthouden dan andere combinaties. Net herinneren het beeld dat de afbeelding laat moet u helpen herinneren aan die nodig zijn voor het maken van de emoticon toetsaanslagen.

instructies

1 Klik met de muis in een bewerkbaar tekstveld, zoals in het lichaam van een e-mail, om te veroorzaken een cursor.

2 Typ de volgende letters achter elkaar zonder spaties: "o", "r" en "z". Het resultaat moet verschijnen als "Orz." In het buigen emoticon, verschijnt de "o" als het hoofd, de "r", zoals de armen en de "z" de benen in een knielende positie.

3 Denk aan de afgebeeld door "Orz" afbeelding om de juiste letters dat de buiging emoticon maken herinneren. U kunt ook experimenteren met alternatieven, zoals kapitaliseren de "o" voor een emoticon die verschijnt als 'Orz. "