Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een HP Laptop

Hoe kan ik de harde schijf upgrade op een HP Laptop


Met de gemakkelijke toegang tot muziek, films en foto's, met behulp van maximaal ruimte op de harde schijf van uw laptop is zeer eenvoudig. Echter, het toevoegen van de ruimte met de installatie van een nieuwe harde schijf zal je een aantal broodnodige ruimte te geven. Het upgraden van de harde schijf op uw HP laptop, bijvoorbeeld, kan worden gedaan door, zelfs als je een beginner bent en vereist geen speciaal gereedschap. Zoals bij elke computer operaties, maar zorg ervoor dat je een back-up van alle belangrijke bestanden voordat u begint.

instructies

1 Kopieer alle belangrijke documenten en gegevens van uw huidige harde schijf naar een andere schijf, zoals een externe harde schijf of overbrengen naar een andere computer. Upgrading vereist dat u uw besturingssysteem opnieuw te installeren, zodat alle gegevens van uw huidige harde schijf verloren zullen gaan.

2 Schakel de HP laptop. Stekker uit de muur. Draai de laptop over. Verwijder de batterij.

3 Verwijder de schroef op de harde schijf compartiment. Dit zal het vierkant compartiment ongeveer drie inch breed zijn vier duim lang, zich aan de zijde van de bodem. Zet de schroef opzij.

4 Aard uzelf door een groot stuk metaal. Deze verdwijnt eventuele statische elektriciteit opgebouwd in je lichaam, waardoor de elektronische componenten kunnen schaden.

5 Verwijder de harde schijf behuizing van de harde schijf compartiment. Schuif de metalen schijf geval naar het midden van de laptop, til deze recht omhoog en naar buiten.

6 Verwijder de vaste schijf uit de behuizing. Draai de vier schroeven van de zaak aan de zijkant. Schuif de vaste schijf uit de behuizing.

7 Plaats het nieuwe station in de behuizing. Zet vast met de schroeven.

8 Monteer uw laptop door het herhalen van de stappen 1 tot en met 5 in omgekeerde volgorde.

Hints

  • Stations van sommige HP laptops zijn aan de zijkant van de machine. De upgrade procedure is hetzelfde, behalve dat de harde schijf klepje is beveiligd door een enkele schroef aan de zijkant van de machine.