Hoe maak je een goede Black & White in Photoshop Elements Make

Hoe maak je een goede Black & White in Photoshop Elements Make


Met de prevalentie van digitale camera's, zijn een groot aantal kleurenfoto's worden genomen elke dag. Hoewel deze kleur beelden vaak prachtige kunstwerken op zich, sommige mensen later besluiten dat ze graag een kleurenbeeld digitaal om te zetten in een zwart-wit. Als verkeerd gedaan, kan het resultaat een beeld dat de verliezen van de beste kwaliteiten van beide formaten. Als u toegang tot Photoshop Elements, is het gemakkelijk om een ​​kwaliteit zwart-wit beeld waarin je trots kunnen plaatsvinden.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt werken op uw computer door het rechtstreeks overbrengen van het van de digitale camera naar een map op uw harde schijf.

2 Open Photoshop Elements. Klik op het tabblad "Edit". In het dialoogvenster dat verschijnt, zoekt u de afbeelding die u geladen en open het.

3 Selecteer "Verhoogde" in het menu en kies "Converteren naar zwart-wit." Een nieuw venster wordt geopend.

4 Kies de "Style" die u wilt gebruiken voor de conversie van de opties op de linker benedenhoek van het dialoogvenster. Je hebt opties zoals "krant", "Portretten" en "schilderachtige landschappen."

5 Pas de kleur schuifregelaars naar uw wens of ga met de standaardinstellingen geproduceerd met behulp van de vooraf ingestelde en klik op "OK." Sla uw werk op.