Hoe maak je een video op de PC bewerken

Hoe maak je een video op de PC bewerken


Meegeleverd met Windows ME, Windows XP en Windows Vista, Windows Movie Maker kunt PC eigenaars te importeren, bewerken en video's te maken zonder de aanschaf van software van derden. Windows 7 eigenaren moeten downloaden en installeren van Windows Live Movie Maker. Windows Movie Maker bevat een aantal fundamentele editing tools, zoals de mogelijkheid om te knippen en splitsen of als u effecten en overgangen om frames toe te voegen. Voor meer robuuste opties voor het bewerken, kunt u aan een derde partij video-editor aan te schaffen.

instructies

1 Open Windows Movie Maker. Download en installeer Windows Live Movie Maker als u het uitvoeren van zijn Windows 7, omdat het niet Movie Maker onder meer uit de doos.

2 Klik op 'Video's' onder de "Import" header in de linkerkolom. Navigeer naar en selecteer de video's die u wilt bewerken. Houd de "Ctrl" knop om meer dan één bestand tegelijk selecteren. Klik op "importeren."

3 Sleep de video die u wilt bewerken in de tijdlijn aan de onderkant van Movie Maker.

4 Knippen of verlengen clips, split clips, effecten toevoegen (fade, voeg kleurfilters en patronen, of zoom) en overgangen toevoegen tussen clips.

5 Maak titels en credit overlays voor uw video's.