Hoe kan ik een Dell USB-toetsenbord installeren

Dell-computers zijn ontworpen met plug-and-play componenten die in enkele seconden kan worden aangesloten voor onmiddellijk gebruik. Dell add-on apparaten zoals externe luidsprekers, een muis, externe harde schijven en een toetsenbord zijn ontworpen om te hechten aan elke computer met een USB-poort. Het installeren van een nieuw toetsenbord kan zelfs een oudere computer leuker om te gebruiken met de snellere toetsaanslag antwoord dat een nieuw toetsenbord kan zorgen te maken. Aansluiten van een nieuwe Dell USB-toetsenbord zal waarschijnlijk minder tijd in beslag nemen dan te verwijderen uit de fabriek doos.

instructies

1 Schakel de computer door te klikken op de knop Start in de linker bovenhoek, vervolgens te klikken op de knop Afsluiten. Wacht tot de computer volledig uit te schakelen.

2 Zoek een unusued USB-poort op de computer. Op een desktop PC, USB poorten meestal aan de achterzijde van de centrale verwerkingseenheid (CPU), die het om verbinding met alle andere systeemcomponenten. USB-poorten zijn smal, rechthoekige openingen ongeveer 1/2 inch breed en 1,8 inch hoog.

3 Steek de USB-stekker aan het uiteinde van de kabel aangesloten op de Dell-toetsenbord aan op een USB-poort op de computer. De plug voegt slechts in één richting, zodat niet proberen te forceren in de poort. Draai hem om en probeer het opnieuw als de stekker niet gemakkelijk in te voegen.

4 Opstarten van de computer en beginnen met het toetsenbord. Er is geen software nodig om te worden geïnstalleerd op de computer voor het aan het werk met de Dell USB-toetsenbord, dat is een plug-and-play apparaat.